Love is all around
Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler

Alt til bryllupet

Love is in the air! Den siste kolleksjonen vår med brudekjoler er laget for de helt spesielle dagene når en vanlig kjole ikke er tilstrekkelig. Enten du er brud, forlover eller gjest - finnes det et antrekk som du garantert kommer til å stråle i.
Brudekjoler
Den perfekte brudekjolen
Gjør et skikkelig motestatement på bryllupsdagen din! Materialer som tyll og blonde gir et romantisk preg. Med dype rygger, duse farger og detaljer som broderi, stener og perler finner du alt som trengs for den perfekt brudekjolen!
Elegante, lange kjoler som passer godt bryllup Elegante, lange kjoler som passer godt bryllup Elegante, lange kjoler som passer godt bryllup Elegante, lange kjoler som passer godt bryllup Elegante, lange kjoler som passer godt bryllup Elegante, lange kjoler som passer godt bryllup Elegante, lange kjoler som passer godt bryllup
Har du fått æren av å være forlover eller brudepike? Vi har alt fra klassiske brudepikekjoler i pastell til omslagskjoler som kan knytes på flere forskjellige måter.
Brudepikekjoler
Astrid Frill Gown og Scala dress fra Bubbleroom Astrid Frill Gown og Scala dress fra Bubbleroom Astrid Frill Gown og Scala dress fra Bubbleroom Astrid Frill Gown og Scala dress fra Bubbleroom Astrid Frill Gown og Scala dress fra Bubbleroom Astrid Frill Gown og Scala dress fra Bubbleroom Astrid Frill Gown og Scala dress fra Bubbleroom
Kjoler, jumpsuits og the matching set  perfekte til Bryllupsgjesten
Vi har alt fra fine midikjoler til lange maxikjoler og forskjellige typer matchende sett, uansett kleskode. Sørg for å bli brudens favorittgjest!
Bryllupsgjest
Vakre accessories og bryllupsmykker Vakre accessories og bryllupsmykker Vakre accessories og bryllupsmykker Vakre accessories og bryllupsmykker Vakre accessories og bryllupsmykker
Moments New York
Moments New York ble født ut av en kjærlighet til livets store øyeblikk. Alle kolleksjonene tilbyr unike kjoler med nøye utvalgte materialer og feminine detaljer som alle kvinner vil elske!
Nicole Falciani X Bubbleroom
Hun er en av Sveriges største influencere og sommerens Bride to Be. I mai gifter Nicole Falciani seg med Eric Saade i Toscana, og sammen med oss har hun kreert sin egen brudekjole med tilhørende bryllupskolleksjon.