Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler fra Moments New york, Zetterberg Couture og Ida Sjöstedt Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler fra Moments New york, Zetterberg Couture og Ida Sjöstedt Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler fra Moments New york, Zetterberg Couture og Ida Sjöstedt Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler fra Moments New york, Zetterberg Couture og Ida Sjöstedt Langermet brudekjoler og Blondebrudekjoler fra Moments New york, Zetterberg Couture og Ida Sjöstedt

The Wedding Shop

Alt til bryllupet
Love is in the air! Den siste kolleksjonen vår med brudekjoler er laget for de helt spesielle dagene når en vanlig kjole ikke er tilstrekkelig. Enten du er brud, forlover eller gjest - finnes det et antrekk som du garantert kommer til å stråle i.
Brudekjoler
Gjør et skikkelig motestatement på bryllupsdagen din! Materialer som tyll og blonde gir et romantisk preg. Med dype rygger, duse farger og detaljer som broderi, stener og perler finner du alt som trengs for den perfekt brudekjolen!
Bridesmaid
Har du fått æren av å være forlover eller brudepike? Vi har alt fra klassiske brudepikekjoler i pastell til omslagskjoler som kan knytes på flere forskjellige måter.
Brudepikekjoler
Bryllupsgjest
Ny kolleksjon
Moments New York ble født ut av en kjærlighet til livets store øyeblikk. Alle kolleksjonene tilbyr unike kjoler med nøye utvalgte materialer og feminine detaljer som alle kvinner vil elske!