Med nærmere 2 millioner følgere på Instagram, er hun en av Sveriges største influensere. Hennes stil er tidløs, og hun har evnen til å omfavne mote på en glamorøs og luksuriøs måte. Etter pandemien er vi nå SÅ klare til å danse og omgås igjen. Her deler Kenza sine beste glam-hacks for din mest luksuriøse festhøst noensinne! Velkommen til Kenzas glamorøse verden!
Bring the glam - Bubbleroom x Kenza Bring the glam - Bubbleroom x Kenza
Bring the glam - Bubbleroom x Kenza Bring the glam - Bubbleroom x Kenza
Bring the glam - Bubbleroom x Kenza Bring the glam - Bubbleroom x Kenza Bring the glam - Bubbleroom x Kenza
Bring the glam - Bubbleroom x Kenza
GLAMHACK NO.2
Never go to sleep hungry
Festen vil aldri ta slutt, og det vil du selvfølgelig ikke heller ikke at den skal! La aldri en knurrende mage bli et hinder for ditt livs utekveld. For helt ærlig, hvem synes det er morsomt å henge med en som har lavt blodsukker? Finn DINE beste pit stops for et party around the clock.
GLAMHACK NO.3
But when you do...
Nyt din skjønnhetssøvn ikledd paljetter. Hvorfor bare la dagen være glamorøs, når også natten kan være det? Det er virkelig den enkleste og raskeste måten for å starte neste dag på topp. Bare å gå elegant ned til frokosten like a queen.
GLAMHACK NO.4
DON’t FEEL OVERDRESSED
Du vet aldri hva som venter rundt hjørnet - det er kanskje noe morsomt. En weekend-reise med dine bestevenner eller en cocktailparty på terassen. Uansett hva dagen har å by på, er du allerede en dronning. Bring it on!
GLAMHACK NO.5
CHANGE OUTFIT IN THE CAR
Det trenger naturligvis ikke å være akkurat i en bil. Det kan være hvor som helst. Men sørg for å ha med noe som piffer opp looken hvis festen blir spontan. Et par høye hæler, strass-ørepynt eller en glitrende festtopp. Det lille ekstra, rett og slett!
Bring the glam - Bubbleroom x Kenza
Bring the glam - Bubbleroom x Kenza
Bring the glam - Bubbleroom x Kenza
Shop festlooken