HANNA FRIBERG
"Aldri sett grenser. Du kan få til det du vil. Våg å prøve. Mislykkes. Gå utenfor komfortsonen din. Lytt til hjertet ditt!" Det er disse og mange andre ting Hanna Friberg vil hylle i vår kampanje "Never Walk Unnoticed".
”Velg alltid den morsomste veien til mål, selv om det er en omvei ".
Q&A
Fortell om en opplevelse/et minne som forandret deg...
Jeg vil nok si at hele fjoråret forandret meg en hel del. Det høres kanskje rart og virkelighetsfjernt ut for mange, men 2020 var et av de beste årene i livet mitt, da jeg begynte å leve mye mer i nuet. For siden hele verden stoppet opp, ble jeg også pent nødt til det. Dette fikk meg til å stille helt andre spørsmål om hva slags liv jeg vil leve, hvem vil jeg være, hva jeg påvirker andre til osv.

Et viktig ord/råd som har fulgt deg gjennom livet?
"Hva er det verste som kan skje?" Jeg elsker å utfordre meg selv til ting jeg synes virker skummelt og fremmed. Hvorfor det? Jeg vet at det vil gjøre meg sterkere og gi meg større erfaring. For å vokse som menneske må man trå utenfor komfortsonen. Våge, prøve, mislykkes, gjøre på nytt igjen, og når du tenker over det, er det verste som kan skje ikke så farlig.
Hva vil du si til ditt fjortenårige jeg?
Hva innebærer Never walk unnoticed for deg?
Never Walk Unnoticed føles litt som mitt livsmotto. Jeg er alltid den i gjengen som stiller opp litt ekstra pyntet og fargerik til tross for at det er en regntung, grå tirsdag. Jeg elsker å skille meg ut.
Shop Hannas look