Nå feirer vi at sommeren er her, og ønsker den velkommen med pastellfargede kjoler og blomstermønster. Også denne sommeren håper vi å kunne være sammen med våre nære og kjære, gjerne utendørs under solens varme stråler. Shop dine nye favoritter til sommerens store fester her.
SELECTED STYLES
MATCHING SET
To i ett eller alt i ett? Med et sett har du mange muligheter til å mikse og matche som du vil. Se våre fine sommersett her.
SELECTED STYLES
FLOWER PRINTS
Blomstertrykk oser av sommer. Herlige farger, glamorøse teksturer og småblomstrete lange kjoler er noen av våre største sommerfavoritter.
DET HØRER PÅ
I SOMMER
Vi har samlet sommerens aller beste sanger på en Spotify-liste. Sanger som skaper sommer selv om det er litt for regnfullt, litt for kaldt, litt for vått...
SELECTED STYLES
OCCASION DRESSES
Sommeren gir oss muligheten til å kle oss opp litt ekstra til ulike anledninger. Lange stoffer, puffermer og markerte midjer. Ja, det finnes mange måter å få til det lille ekstra på.
SELECTED STYLES
JUMPSUITS
Komfortabelt og flott! Vi tør påstå at jumpsuiten oppfyller begge, gjerne med pastellfarger og vide ben for en komplett sommerstemning.
TRENGER DU
MER INSPO?
Ta en titt på Occasion Shop for enda mer inspirasjon for alle sommer anledninger. Er du invitert til bryllup? Eller er det du som er bruden? I bryllupsbutikken vår er alt til bryllupet!