« Tilbake
77thFLEA Sandy superstretch Jeans Skinny jeans

Sandy superstretch Medium blue

399 nok eller Fra 15 nok/måned
Velg farge (5 tilgjengelige)
Medium blue
Størrelse
 • Leveringstid: 2-3 arbeidsdager
 • Produkt-ID: 551967-0055
 • Merke: 77thFLEA
 • Farge: Medium blue
 • Material: 98% bomull, 2% elastan.
 • Vaskeråd: Vaskes på 30°.
 • Modellens lengde & størrelse: 175 cm | small

De perfekte basis vårjeansene kommer fra 77thFLEA og har supermoderne croppet bein. Jeansen har skinny passform, superstretch kvalitet og midjen er normal til lav. Er like fin til høye hæler som sneakers. Knappen er i matt kobber. Jeansen er superstretch og ser derfor mindre ut enn den er. Velg din normale størrelse - hvis du er mellom to størrelser velg den største, så tilpasser stretchen seg.

Skriv et spørgsmål om dette produkt!

Kommentarer om Sandy superstretch

 • 2018-01-05 10:16 Bubbleroom

  Hei Julie,

  Vi anbefaler deg å ta kontakt med vår kundeservice for hjelp enten via tlf eller mail, slik at vi kan hjelpe deg med dette.

  Xoxo,Bubbleroom.

 • 2018-01-04 23:05 Julie Andreassen Vurder

  Hei. Jeg elsker passformen på denne buksa og har kjøpt den ved to anledninger. Jeg bruker str. small i bukser til vanlig, og denne passet perfekt i small. Likevel skjedde det samme med de to buksene: etter bare tre-fire gangers bruk ble det hull i baken på buksa. Jeg hadde ikke vasket noen av buksene før dette skjedde. Dessverre ble det for sent med tanke på retur og tilbakebetaling av beløpet. Jeg ønsker denne buksa i min garderobe igjen og lurer på om det er gjort noen utbedringer med tanke på kvalitet/holdbarhet de siste par årene med denne modellen? Og kan det være at jeg trenger str. medium? Det står at den er normal i størrelsen, men som sagt «spjæla» buksa i min normale størrelse. Også synd å kjøpe denne i medium om det skal bli hull i den på nytt og jeg igjen mister muligheten til å få pengene tilbake. Håper på svar.
  Vennlig hilsen Julie Andreassen


Delbetalingsinformasjon

- Avser delbetaling over 24 måneder.
- Ingen oppstartsavgift.
- Fakturaavgift: 29 kr (En avgift uansett antall kjøp).
- Du velger selv hvor mye du vil betale hver måned, men minst 70 kr.

Delbetaling med Bubbleroom konto godkjennes etter en vanlig kredittsjekk. Hvis søknaden ikke godkjennes kan du enkelt velge et annet betalingsalternativ. Hvis du vil lese fullstendige vilkår om delbetaling se våre kjøpvilkår.

Nylig viste produkter

VAREN ER LAGT TIL!
Sandy superstretch 399 nok Størrelse: X Kassen »