Viser 36 av 242

Er du blitt invitert på ball? En eventuell kavaler er andreprioritet – velg blant de fine ballkjolene våre for å få det lekreste selskapet på festen!

Ball er en hendelse som ikke gjentar seg mange ganger i løpet av livet, og derfor ønsker du selvfølgelig å skinne litt ekstra på denne store dagen. Vi har et sjenerøst utvalg av ballkjoler på nett, som samtidig er håndplukket for å passe deg og din genuine smak best mulig, uten å koste flesk. Med våre gallakjoler trenger du ikke å bruke så mye for å føle deg fin på den store dagen! Hvis du likevel ønsker å slå på stortrommen, har vi designede ballkjoler fra den superhypede designeren Ida Sjöstedt og danske Samsøe & Samsøe, for å nevne noen. Våre ballkjoler på nett har vakkert snitt, spennende skjæringer og bølgende stoff. Velg en kjole med minimalismen i behold for et moderne uttrykk, eller en litt mer tradisjonell og elegant ballkjole som passer akkurat deg best. Vi gir deg alt du trenger for å gjøre suksess på ballet ditt!

Ballkjoler med det lille ekstra

Gallakjoler er et av de viktigste plaggene du kan ha på deg i vår tid. Tidligere hadde brudekjolen denne rollen, men for den moderne kvinnen kan det ha en større symbolsk betydning å avslutte en utdanning og være selvstendig fremfor å gifte seg. Når dette er sagt, passer ballkjolene våre utmerket når du skal være brudepike eller dra i bryllup.

Ballkjolen er tradisjonelt sett et plagg som er forbundet med en rekke etikette regler for den som er interessert. Det brukes klassiske sko i matchende farge og silke, men fordi det kan være vanskelig å få tak i disse, er det mer en anbefaling enn et krav. Gull- og sølvfargede sandaletter eller pumps fungerer utmerket – ta enn titt gjennom skoene våre for å finne disse! Som tilbehør anbefales en glitrende clutchveske for å skape riktig stemning. Lange hansker er flott og fint til en kjole med kort arm eller en ermeløs variant. Du kan også finne passende tilbehør, som for eksempel sjal og smykker, som du kan matche med ballkjolen din.

Bla gjennom ballkjolene våre på nett for å finne den perfekte modellen og fargen til deg! Selvfølgelig har du bytterett hvis du oppdager at kjolen ikke er 100 % riktig, slik at du kan prøve hjemme i ro og fred uten prøverommets lite smigrende lys og lange ventekøer. Hvis du vil kjøpe billige ballkjoler på salg, kan du gjøre et skikkelig kupp i salgsortimentet vårt for ballkjoler.