Bomberjakker fra Bubbleroom

Bomberjakken ble opprinnelig produsert til stridspiloter i USA. Under første verdenskrig var det uvanlig med lukket cockpit, derfor trengte pilotene noe som kunne holde dem varme. Det store gjennombruddet fikk den likevel først på 1950-tallet.

Bomberjakken er en jakke som går til livet, og den opprinnelige utgaven kom med vendbart innvendig fôr i oransje – tanken var at denne skulle kunne brukes til å lokalisere piloter som hadde krasjet. Den klassiske fargen er sort eller brun, men bomberjakker kommer i dag i en rekke ulike farger.

Jakken ble populær blant allmenheten på 1970-tallet. I begynnelsen ble den først og fremst brukt av visse subkulturer, som for eksempel bikere. Hiphopkulturen var ikke sene med å like dette posete plagget, og berømtheter som Kanye West er ofte å se i bomberjakker. Ofte brukes den da i to distinkte farger, og gjerne med tall eller tekst som trykk.

Bomberjakken gir et tøft og selvbevisst inntrykk – dette er jo et plagg med historie, så det er stridspilotenes modige fremtoning du kler på deg med dette plagget. Den store formen kombineres gjerne med trange bukser som jeans samt joggesko eller høye hæler, alt etter humør.

Kombiner bomberjakken med lekre klesplagg og tilbehør

Med sorte, baggy jeans og joggesko får du en tøff og streetinspirert hverdagslook, mens lysere jeans og pumps med høye stiletthæler sender ut partyvibber. Siden bomberjakken er et så klassisk plagg, kan det kombineres med en rekke ulike antrekk. For å oppnå et interessant stilbrudd kan man rulle opp ermene og bruke den over en tynn, beige trenchcoat. Eller til slitte, hullete jeans og et fargerikt skjerf for å få en tøff og oppsiktsvekkende stil. Sammen med utsvingte vide bukser i eksklusivt materiale og høyhælte sko passer den inn i finere sammenhenger. En muntert farget bomberjakke er et interessant antrekk i seg selv. Det er bare du som setter grensene for dette spennende og allsidige plagget! Du finner alle typer plagg som kan matches til bomberjakken her hos oss. Alt fra smykker og fine detaljer til sko, bukser og trendy vesker i ulike modeller.

Hos oss på Bubbleroom finner du en rekke ulike bomberjakker online. Våre mestselgende merker som tilbyr bomberjakker for damer, er 77th Flea, Chiara Forthi, Make Way og Happy Holly. Sjekk salgsiden vår for billige bomberjakker der du kan gjøre kupp til svært bra priser. Invester i en skikkelig klassiker og kjøp en bomberjakke hos Bubbleroom i dag!