Viser 36 av 200

Her finner du cocktailkjoler til alle anledninger!

Cocktailkjolen er et plagg det nesten er umulig ikke å bli i godt humør av. De kan være søte som bløtkaker eller ha minimalismen og skjønnheten til en skandinavisk supermodell, og alt der imellom. Med en cocktailkjole er du sikret til middagsinvitasjoner, soareer, fredagspils, fest og utekvelder. Slepende chiffonmateriale, forføreriske blonder eller lun fløyel ... Velg og vrak blant farger, materialer og modeller for å finne ditt perfekte partyantrekk! Og skulle du for øyeblikket ikke ha en festinvitasjon du kan bruke cocktailkjolen din til, er dette en utmerket anledning til å invitere selv. Finnes det en bedre måte å sprite opp hverdagen på enn å kle på seg en bølgede kjole med gnistrende liv i ekte askepottstil?

Historisk sett stammer cocktailkjolens popularitet og utbredelse fra 40-tallet, og vi har den legendariske designeren Christian Dior å takke for kjolens suksess. Coco Chanels «lille sorte» cocktailkjole er opprinnelsen bak uttrykket «little black dress», som er forkortet til LBD, og den er et gitt basisplagg i enhver kvinnegarderobe. Den lille sorte kan dessuten varieres i det uendelige med utsmykking og form, så det er alltid grunn til å øke samlingen din! Et tips er å matche din lille sorte med passende undertøy samt vakre smykker og tilbehør. Du vil føle deg både elegant og vakker umiddelbart.

Cocktailkjoler er perfekte til festlige anledninger

Cocktailkjoler kommer i alle mulige modeller, og det er relativt vanlig at overdel og underdel er laget av ulikt materiale og med ulike farger og mønstre. Tradisjonelt sett er de laget av litt finere materiale, og de er gjerne utsmykket med tiltalende detaljer. De litt lengre variantene passer til finere sammenhenger og kan også brukes ved høytidelige anledninger som bryllup og ball. En paljettdekorert cocktailkjole er det opplagte plagget på nyttårsfesten!

Blant våre mestselgende merker av cocktailkjoler på nett finner du Chiara Forthi, Model Behaviour, Happy Holly, Trulymine og Make Way samt vårt eget merke Bubbleroom. Du finner cocktailkjoler for alle lommebøker, alt fra enkle og stilrene kjoler til mer gjennomførte og eksklusive designkjoler. Hvis du er ute etter å gjøre et kupp (og hvem er ikke det?), kan vi varmt anbefale deg å ta en titt under salgavdelingen vår, der du finner rimelige cocktailkjoler på salg. Bli finest på festen med en cocktailkjole fra Bubbleroom!