Viser 36 av 84

Dunjakker – for stil og komfort, fra vinterfest til idrett

Dunjakken er et plagg som, kanskje ikke overraskende, har blitt svært populær i vårt nordiske klima. Få ytterplagg klarer å kombinere stil med komfort og varme som dunjakken! Med alle modeller og farger som finnes i dag, kan man si at dunjakken er det nærmeste man kommer inneplagg blant yttertøy. Det er også et trendy inneplagg – hver sesong kommer med nye dunjakkestiler, som brukes til after ski på fjellet, alpeferier, byfester og vinterpromenader som får vinterkaldt vær til å føles som en vårdag på rivieraen.

Dunjakken kommer i alle mulige varianter – korte og tynne som passer best når det er litt kaldt, og som er perfekte for høst, vår og milde vinterdager. Eller lange, varmende modeller som bekrefter klisjeen om at «det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær». Skal du suse nedover på ski eller snowboard i vinter? Dunjakken vil raskt bli din nye bestevenn! Med jeansleggings og vintersko som de klassiske UGGsene, får du en avslappet stil på afterski. Med det høyteknologiske fôret som finnes i dag, trenger du ikke å bli for varm innendørs. Materialene puster og gir deg en behagelig kroppstemperatur, hvor du enn befinner deg.

Bestill dunjakker på nett som virkelig holder mål

Våre dunjakker er av høy kvalitet. En bra dunjakke er derfor en investering som vil holde deg varm i mange sesonger fremover. Dunjakken er et plagg kjendisene elsker – blant annet ser man ofte medlemmene i Norges kongehus bruke dunjakker i alle mulige sammenhenger. Dunjakken er den nye kongetrenden, og en svært stilig sådan!

Våre bestselgende merker her på Bubbleroom kan tilby et utvalg av dunjakker for damer. Blant disse kan vi nevne Chiara Forthi, 77th Flea og Happy Holly. Du har kommet til rett sted hvis du er ute etter et bredt utvalg av dunjakker på nett! Å gjøre et kupp er en godfølelse vi gjerne unner deg. Derfor finner du et utvalg dunjakker på salg med ekstra gode priser på siden vår. Gå inn allerede i dag og opplev en utrolig varm og velkledd vinter i en dunjakke fra Bubbleroom!