Viser 36 av 675

Hverdagskjoler – fordi hverdagen blir litt morsommere uten bukser

Hverdagskjoler kommer i mange ulike modeller og stiler. I dag forbindes kjole ofte med fest, derfor blir hverdagen litt festligere når du går rundt i en kjole. Sett kjolepreg på en grå mandagsmorgen og møt den nye uken med et smil!

Kjolen er et plagg som har eksistert i mange århundrer. Den oppsto i sin nåværende form på 1700-tallet, så det er virkelig et plagg med lang historie! På den tiden var kjolen det eneste alternativet for kvinner. Tradisjonelt sett er kjolen et høytidsplagg som brukes ved livets store fester. Mange kjoler har sterk symbolikk for overgangen fra en fase i livet til en annen – vi kan for eksempel nevne dåpskjolen, konfirmasjonskjolen, ballkjolen og brudekjolen.

I dag har kjolen mange ulike roller. Den kan være et avslappet hverdagsplagg kombinert med leggings eller strømpebukser, eller et formelt klesplagg som kan brukes på jobb. I tillegg kommer den inn i mange ulike anledninger i livet, inkludert store festligheter som bryllup og ball. Kjolen er definitivt et plagg som vekker oppmerksomhet – under Nobelfesten, for eksempel, kan det av og til virke som om gjestenes kjoler får mer oppmerksomhet enn selve prestasjonene som ligger bak prisene.

Å ta på seg en hverdagskjole er dermed som å bære et plagg med stor betydning og tyngde – du føler deg rett og slett litt viktigere i en kjole! På Bubbleroom har vi gjort det enkelt for deg ved å sette sammen den nye hverdagsfavoritten din. Velg og vrak blant et hav av merker og stiler, for å finne dine favoritter som du føler deg mest bekvem og flott i. Vi gir deg også muligheten til enkelt å matche hverdagskjolen din med behagelige og lekre sko, undertøy, eller hvorfor ikke en passende håndveske?

Blant våre bestselgere kan vi nevne vårt eget utrolig populære merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy´s Stories, Truly Mine og Happy Holly. Samtlige av disse merkende er unge og progressive, alt for å matche personlighet og humør. Hvis du er ute etter å gjøre et kupp (og hvem er ikke det?), anbefaler vi sterkt en titt inne på salgssiden vår – der finner du billige hverdagskjoler til sterkt rabatterte priser.