Viser 36 av 222

Flotte og trendy damejakker hos Bubbleroom

Jakken er et plagg alle har et forhold til, og som føles tidløs. Den er likevel betraktelig yngre enn man tror. Den ble populær blant allmennheten først på 1800-tallet. Den ble først nevnt i media i 1857, i et italiensk moteblad. Deretter ble jakken raskt et sosialt akseptert og populært plagg.

Allerede i middelalderen og tidlig renessanse ble de første kjente jakkene tatt i bruk, da som et arbeidsantrekk for menn. Begrepet «jakke» kom på 1900-tallet til å omfatte mange flere modeller enn den klassiske formelle typen. I dag kommer jakkene i mange ulike modeller: Alt fra sporty og elegante jakker, svale sommerjakker, iglolignende konstruksjoner, korte jakker som går til livet eller lengre og mer dekkende typer. Jakken har få konkurrenter i garderoben vår og den gir beskyttelse mot kulde og uklanderlig stil!

For å finne en perfekt vinterjakke som både er varm og flott, kan du se etter de tynnere modellene med høyteknologisk lettvektsfôr. De holder deg varm og gir et nett utseende. På de varmere årstidene finner du jakker som er så nette og elegante at du ikke vil ta dem av deg – de blir en naturlig del av et lekkert antrekk! Et tips er å bestille matchende skjerf, lue og hansker samtidig. Se gjerne gjennom det store utvalget vårt her på siden. Du vil raskt finne noe som passer til akkurat din damejakke.

Kåper er en lengre jakkemodell. De går et stykke ned på benet, av og til helt ned til anklene. Den siste favoritten innen moteverdenen fortjener omtale siden den har vært en stor suksess de siste sesongene. Tenk deg en lang og kanskje mørk kåpe som rekker godt ned på leggen og som best kombineres med hvite eller gylne joggesko for en moteriktig og tøff look.

Blant våre bestselgere innen damejakker finner du vårt eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy´s Stories, Truly Mine og Happy Holly.

Skynd deg inn på salgssiden vår for å finne kjempefine, rimelige damejakker. En ny jakke eller kåpe er en ny start eller et statement som gir selvtillit like fort som du lukker igjen glidelåsen!