Viser 36 av 418

Hold deg varm og flott i jakker fra Bubbleroom!

Jakken er et klassisk plagg, men den er faktisk mye yngre enn hva man kanskje tror. Den nådde ut til de store massene først på midten av 1800-tallet. I 1857 skrev et italiensk moteblad at jakken var siste mote innen yttertøy, både for damer og herrer. Etter dette tok det ikke lang tid før jakken ble et sosialt akseptert og populært plagg. De første kjente jakkene ble likevel brukt allerede i senere middelalder og under renessansen, da det var et arbeidsantrekk for menn.

På 1900-tallet kom uttrykket «jakke» til å omfatte stadig flere varianter av det klassiske, formelle slaget, og jakken kommer i dag i uendelig mange utgaver. De kan være sporty, elegante, svale sommervarianter, varme nok til å beskytte mot arktisk kulde, midjelange med kort arm eller lange mer dekkende modeller. Jakken har definitivt en naturlig plass i alles garderobe, og den tilbyr både stil og beskyttelse mot kulde!

Både varm og flott

En varmende vinterjakke er i dag fullt forenelig med lekker stil. Velg en av de tynnere modellene med høyteknologisk fôr som både varmer og gir en nett form. Om våren, vinteren og sommeren finnes det jakker som er så tynne og stilige at du ikke vil ta dem av deg – de blir en naturlig del av et lekkert antrekk!

Kåpen er en litt lengre jakkevariant som rekker litt ned på benet – av og til også ned til anklene. Langkåpen er et plagg med stor suksess de siste sesongene – en lang og gjerne mørk kåpe som rekker godt ned på leggen, og som gjerne matches med hvite eller gylne joggesko for en tøff og selvsikker look. Kombineres gjerne med et lekkert skjerf og elegante hansker for å gi et stilrent antrekk.

Blant våre bestselgere kan vi nevne vårt eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy´s Stories, Truly Mine og Happy Holly.

Surf også raskt inn på salgsiden vår for å finne de aller siste kuppene og rabatterte prisene. Der finner du billige jakker & kåper til all slags vær. Å holde seg varm og flott i vinter har aldri vært enklere!