Viser 36 av 140

Frakker og damekåper hos Bubbleroom

Kåpen er et klassisk yttertøy som er blitt et fasjonabelt plagg, også innendørs. Tenk deg en lett lukket, tynn, sort lang kåpe med sneakers, så ser du ut som en verdig, selvsikker, nonchalant, men likevel forførerisk og forbeholdsløs pariserinne. Enkelt og genialt!

Kåpene kommer opprinnelig fra perserne, som også introduserte oss for buksene. På 1800-tallet skilte man mellom overfrakk og underfrakk, uttrykk som nesten er utdødd i dag – kåper og frakker er uttrykk som brukes om hverandre. Jakken brukes ofte for å beskrive kortere modeller.

Du kan selv velge hvordan du vil style kåpen din, og det finnes uendelige muligheter. En kåpe til knærne blir aldri feil. Sammen med høye støvler og en hatt har du en prikkfri stil som fungerer i alle sammenhenger. Lengre frakker gir et mer dramatisk inntrykk, og kortere kåper passer fint til hverdags hvis du kombinerer dem med joggesko eller lave støvletter. Med høye stiletthæler kommer den korte kåpen ut av skapet, og du er klar for fest med både teft og forførende eleganse! Et motetips er å bruke jakken sammen med en lekker håndveske. Vi har flere typer merkevesker som du kan titte på.

Trenchcoat er en legendarisk kåpevariant som tradisjonelt sett skal være vanntett, og som slutter et sted mellom kneet og ankelen. Den ble brukt av både britiske og franske soldater under første verdenskrig, som et alternativ til tyngre frakker. Den originale trenchcoaten kommer med en rekke detaljer tilpasset krigføring, som blant annet en såkalt D-ring som sies å bli brukt til håndgranater, skulderstropper til våpen og store lommer til oppbevaring av kart. Den er også ventilert på nøye utvalgte steder for å unngå kroppslukt hos den som bruker den. Etter den dramatiske starten tok krigsveteranene med seg trenchcoaten hjem, og den ble et fasjonabelt plagg for både menn og kvinner.

De mest populære merkene for damekåper online her hos oss er vårt eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, Amy's Stories og Happy Holly. Titt gjennom salgavdelingen vår for ekstra gode tilbud akkurat nå – her finner du rimelige kåper til svært rabatterte priser. Å være flott og stilig, selv til hverdags og i dårlig, vær har aldri vært enklere – en ny kåpe får garderoben og antrekkene til å skinne som solen!