Viser 36 av 217

Maksimer antrekket ditt med maxikjoler fra Bubbleroom

Maksikjolen er et av de mest allsidige plaggene som finnes, og den er derfor en selvfølge i garderoben din.

Du kan bestemme stil ved å dresse den opp eller ned etter eget ønske. Med oppsatt hår, sandaletter med edle metaller og matchende smykker blir du finest på festen. Med utslått hår, naturfargede sandaler – eller sneakers for en tøffere look – og enkle eller ingen smykker får du en fin og stilren hverdagslook.

Til finere anledninger som ball, bryllup eller galla er maxikjolen det gitte valget. Velg da finere materialer, gjerne i en farge med få detaljer for å gi et eksklusivt inntrykk. Sammen med eksklusive sko og en elegant clutchveske, som du sannsynligvis finner i sortimentet med tilbehør, får du et deilig prinsesselignende utseende. For å få et antrekk som gir gudinneassosiasjoner, passer det med en feiende lang kjole i lyse farger eller kanskje med mønstret stoff, stylet opp med enkle sandaler. Om sommeren har maxikjolen en naturlig plass hele dagen – både ute i byen og når man går direkte på bar eller after beach etter strandturen. Med sin forføreriske og elegante stil er den lange kjolen det eneste plagget du trenger. Husk at du også kan matche kjolen med passende tilbehør. Unn deg behagelig og samtidig fint undertøy når du likevel er i gang.

I utvalget vårt av maxikjoler på nett finner du storselgende merker som Chiara Forthi, Truly Mine, Make Way og Happy Holly. Chiara Forthi er et tøft italiensk merke for jenter som ønsker å uttrykke en egen unik stil og holdning. Truly Mine har fokusert på hverdagslige plagg, men med festlige detaljer. Det gir en tøff, streetinspirert utstråling. Blant våre maxikjoler på nett fra Truly Mine finner du en trendy utgave med kort underkjole i sort og en transparent, lengre ytterkjole med blonder. Den perfekte kombinasjonen av romantikk og attitude, helt enkelt!

Happy Holly tilbyr flørtende, lekne og samtidig feminine plagg, og er blitt kjent for å blande dagens trender med tidløse klassikere.

Make Way er et svensk hypet merke for deg som ønsker en klesstil som gjenspeiler din utadvendte og progressive personlighet. Hvert plagg er laget med en unik baktanke, og hver maxikjole har det lille ekstra som gjør at du skiller deg ut fra mengden.

På salgsiden vår kan du sjekke ut tilbudene våre på billige maxikjoler på salg.