Viser 36 av 591

Knelange kjoler – moteverdenens allsidige favoritt!

Midikjolen er en gjenganger i trendbiblene. Med sitt knelange skjørt passer den perfekt til å dresse antrekket opp eller ned etter eget ønske. Knelange kjoler kan være alt fra en seriøs (eller sensuell) sekretærlook, som passer perfekt på jobben, til et fleksibelt festantrekk til cocktailpartyet, fredagspils eller utekvelder. Hvis du føler for en mer casual stil, glir midikjolen lett inn, også i mer oppdressede sammenhenger som for eksempel nyttårsfester. I våre dager blir det mer og mer vanlig å ha bryllupskjoler i midiutgave, kjolen som tidligere kun var reservert for den lange kjolen. Med en knelang bryllupskjole får du en yngre, søtere og mer leken ramme rundt den store dagen. Og en knelang kjole med paljetter er nesten mer nyttår enn selveste tolvslaget! Du får en noe mer eksklusiv og elegant følelse enn av minikjolen, men samtidig har du en kjole som er festligere og enklere å gå i enn maxikjolen. Det beste fra to verdener – dette er midikjolens motto.

Mange midikjoler å velge mellom

Den kommer i utgaver for enhver alder og stil. Denne tøffe kjolemodellen kombineres gjerne med høyhælte sko, og da alt fra trendy taxhæl til feiende flotte stiletthæler. Hvis du ønsker en ultratrendy og mer sporty stil – kombiner med sneakers. Til midikjolen er alt mulig! For å finne matchende sko som kommer i samme leveranse – ta en titt i skoavdelingen vår. Legg til dine nye favoritter fra Tilbehør, og vips, så er partyantrekket i boks! Hvis du vil ha en mer avslappet stil, anbefaler vi at du kombinerer med våre vakre cardigans.

Vi tilbyr knelange kjoler fra en rekke merker. Blant våre bestselgere innen midikjoler kan vi nevne vårt eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy´s Stories Model Behaviour, Truly Mine og Happy Holly.

77th Flea er et ungt og tøft streetmerke for deg som vil vise hvor kul du er. Merket er svært aktivt på nettet og sosiale medier – hvis det hadde vært en person, kunne det ha vært bestevenninnen din.

Amy's Stories er vakre og drømmende plagg hvor hvert plagg har det lille ekstra. Det forteller en historie, slik navnet antyder.

Titt gjennom salgsiden vår for å gjøre kupp på billige knelange kjoler. Her finnes alle mulige typer midikjoler online til svært bra priser.