Viser 36 av 558

Minikjoler – fordi livet er morsommere på den minimalistiske siden

Korte kjoler, eller minikjoler, er et sensuelt og samtidig lekent plagg som kom ut av skapet for alvor på 1960-tallet med den ikoniske modellen Twiggy og hypede «Swinging London». Den legendariske designeren Mary Quant spredte minikjolen til de store massene. Det som på den tiden var et noe kontroversielt plagg, ble ofte brukt sammen med knelange strømper og lave sko for en stilren og tidløs look som fungerer den dag i dag.

Den korte kjolen er det perfekte plagget som også utstråler sommer mer enn noe annet plagg, enten du vil vise frem dine nakne ben eller lekre leggings. Den korte kjolen gir også en sporty look – tenk på idretter som tennis, kunstløp og dans, der korte kjoler både er praktisk og formidler sportens raske vendinger og eleganse. Med løpeboomen velger stadig flere å løpe med kort kjole eller minikjoler, både for komfortens skyld og for å fremheve løpegleden med festsymbolet som minikjolen jo representerer.

Kombiner minikjolen med lave sko for en hverdagslig og leken look, med kort lugg og sortmalt eyeliner for en chic, retroinspirert 60-tallslook, eller med høyhælte sko for å fremheve feststemningen. Med mørke, dekkende strømpebukser eller leggings og dressjakke passer den godt inn på jobben som et morsommere alternativ til lengre skjørt eller bukser. Og hva kjennetegner vel bedre en herlig sommerdag enn en minikjole og solbriller, der man suser frem gjennom landskapet på sykkel eller scooter? Frihet er å kjenne frisk sommerbris mot bena! Også ved festlige anledninger på årets kaldere årstider er minikjolen kledelig – kombiner bare med lekre strømpebukser som du enkelt finner her hos oss.

Vi på Bubbleroom vil at du skal finne den nye korte kjolen din uten å anstrenge deg for mye. Let her og klikk hjem dine favoritter for å gjøre neste festanledning til en suksess. Du finner mange populære merker. Blant våre bestselgere kan vi nevne vårt eget merke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy´s Stories Model Behaviour, Truly Mine og Happy Holly.

Skynd deg inn på salgsiden vår for å gjøre et kupp på korte kjoler til lavest mulig pris og med den største fornøyelse – her finner du korte kjoler på salg. Neste fest venter allerede rundt neste hjørne!