Viser 33 av 33

Vattert jakke – fra riding og bikers til garderoben din!

En quiltet jakke er det ultimate plagget for deg som liker preppystilen. Med inspirasjon hentet fra amerikansk collegemote gir den vatterte jakken en look som befinner seg et sted mellom søt og proper, avhengig av farge, modell og hvordan du styler den. Fakta er at jakken opprinnelig var et bruksplagg innen engelsk ridesport, der den ofte var todelt bak for å gjøre det enklere å sitte på en hesterygg. Senere fant den veien fra hesteryggen til bikerne i motorsykkelgjengen. Der ble den snart sett på stilikoner som James Dean og Marlon Brando. Den vatterte jakkens klassiske farger er marineblå og nøytralt brun, mens fargerike nyanser gir et mer lekent utseende. Med denne klassikeren er det smart å kjøpe flere jakker i ulike farger for enkelt å matche andre plagg i ulike sammenhenger.

Selve ordet quiltet refererer til en strikketeknikk som blander to eller flere stofflag. Vanligvis består den vatterte jakken av to lag med et fôret mellomlag. De vatterte jakkene kommer i en rekke ulike modeller, fra kortere jakker med belte i livet, som gir en slankere figur, til lengre, mer kåpelignende utgaver. Style den vatterte jakken din med sporty utstyr og joggesko for å få en stil som fungerer bra både på firmafesten og på golfbanen. Med høye støvletter og skinny jeans kler du den opp, slik at den blir klar for fest, fine selskaper eller lange høstpromenader. Ta gjerne en titt på de ulike buksene og jeansene våre for å finne et passende plagg til jakken. Du kan også med fordel bruke en dameskjorte eller tunika under jakken for en mer oppdresset stil, eller en pologenser som gir varme og klasse i ett. Enkelte modeller passer utmerket til vinteridrett som alpint eller snowboard.

Vi på Bubbleroom kan tilby vatterte jakker online for damer, og i en rekke ulike merker. Blant de mest populære er Chiara Forthi, Happy Holly og Truly Mine. Det er alltid morsomt å gjøre et skikkelig kupp – på Bubbleroom finner du en rekke ulike vatterte jakker på salg. Fort deg og gjør et kupp på den nye favoritten din allerede i dag!