Skinnjakker – for deg med teft for stil

Skinnjakker. Et legendarisk plagg som i den senere tid har gjort en klassereise fra underground og rock til moteverdenens finstuer. I likhet med mange andre plagg startet skinnjakken sin karriere som et praktisk arbeidsplagg brukt av soldater, piloter og politi. Under andre verdenskrig ble bomberjakken oppfunnet, en brun utgave av skinnjakken med hvitt fôr som ble brukt av stridspiloter. Plagget ble senere forbundet med MC-kulturen samt enkelte musikkstiler som punk, goth og hardrock, der skinnjakken ble et statement for å gi respekt, tilhørighet og vise en tøff attitude.

Skinnjakken ble svært populær, først og fremst på 1950- og 1960-tallet, takket være Hollywood-skuespillernes forkjærlighet for plagget. Legendariske skuespillere som Gary Cooper, Harrison Ford, Marlon Brando og James Dean hentet skinnjakken fra stridspilotene og ned til streetkulturen.

Et billigere og mer miljøvennlig alternativ er skinnjakker laget av syntetiske fibre, noe som har vunnet terreng de siste årene.

Uansett hvilken stil du har, så er det plass til skinnjakker i klesskapet ditt! En skinnjakke kan definere hele looken eller bryte opp for å gi en interessant kontrast. Med sorte baggy jeans får du et rocket utseende. En brun skinnjakke gir et tøffere innslag i en romantisk klesstil, da kanskje med en pastellfarget lang kjole, utslått hår og sandaler. Bytt ut sandalene med joggesko, så får du en tøff detalj som gir deg en interessant og trendbevisst stil. Med jumpsuits og høye hæler blir du klar til fest på under ett minutt! Skinnjakke og superkort skjørt gir en usjenert og tøff holdning som tar seg godt ut på de store dansegulvene. Skinnjakken har dessuten den fordelen at den både er varm og lekker.

Vi har flere populære merker innen skinnjakker på nett, blant annet våre bestselgere Happy Holly og Truly Mine. Hvis du er ute etter et kupp, anbefaler vi deg å ta en titt innom salgsiden vår. Der kan du gjøre kupp på rimelige skinnjakker for damer til superpris. Titt innom allerede i dag, og la den personlige stilen få en ny start med en skinnjakke fra Bubbleroom.