Viser 36 av 83

Sommerkjoler – en minnebrikke i klesform for å bevare sommeropplevelsene dine

Sommerkjoler er et nøkkelplagg i garderoben din. For hva er vel strålende sol, varm sand, salt havbris og magiske sommerkvelder med … langbukser på? Ikke helt det samme, akkurat. Med en sommerkjole, flate enkle sandaler, utslått hår og en tote bag er du klar for sommerens eventyr, både om dagen og om kvelden!

Sommerkjoler kommer i mange utgaver og modeller. Alt fra korte minikjoler som viser frem sommerbrune ben, til midikjoler som går til kneet, og romantiske lange kjoler som flagrer som et hav i miniatyr. Bruk korte kjolevarianter til høyhælte sko på fest og en slurvet knytt hvit skjorte, gjerne i oversize-modell, med flate sandaler til hverdags.

Midikjolen passer fint til joggesko for en mer sporty og tøff look, eller til høye hæler ved festligere anledninger. Lange kjoler fremheves med flate sandaler som vises under kjolekanten, gjerne med lakkete tånegler og kjole i matchende farge. En stråhatt på hodet og mørke solbriller, og vips, så er du klar for en dag på stranden, enten det gjelder Huk eller rivieraen i Rio! Titt gjennom skoene og tilbehøret vårt for å finne passende kombinasjoner som gir din helt egen stil.

Passer ikke bare om sommeren

Sommerkjolen behøver ikke å bli henvist til bunnen av klesskapet i de mørkere årstidene. Med rett styling kan den bli med på filosofiske høstpromenader sammen med støvletter, ullstrømpebukser og trenchcoat, på vinterfestene, i hverdagen med cardigan og leggings, eller på spaserturer om våren for å minne deg om sommeren som står for døren. Sommerkjolen er et plagg som sprer glede året rundt!

Blant våre bestselgende merker finner du her Chiara Forthi og Model Behaviour. Chiara Forthi er et eksklusivt italiensk merke. Det passer for jenter med attitude og selvtillit som ønsker å gi uttrykk for en egen unik stil, som både er estetisk tiltalende og moteriktig. Perfekt for unge og tøffe jenter! Model Behaviour blir raskt ditt nye favorittmerke for kjoler. De har spesialisert seg på kjoler til livets spesielle anledninger, og er samtidig så rimelige at du kan kjøpe favorittmodellen din i flere farger.

Kjøp sommerkjoler online til ekstra bra priser ved å sjekke siden vår for billige sommerkjoler på salg. Skynd deg og gjør et kupp, slik at du snart kan løpe ut i de varme solstrålene!