Cropped jeans – Sesongens modeller

Gå ikke glipp av sesongens nyeste modeller av cropped jeans. Akkurat nå har vi mange forskjellige modeller og vasker i sortimentet vårt, slik at du kan finne en passform akkurat for deg.


Et par jeans som er enkle å style

Cropped jeans hører hjemme på topplisten blant trendy modeller også i år. Cropped jeans betyr at buksene slutter ved ankelen, perfekt for deg som vil fremheve mer av bena dine. Jeansen er også en favoritt hos deg som er petit, da benlengden på disse jeansene alltid er noe kortere. Å style ankeljeansen med en romantisk bluse og høye hæler er en favorittlook som fungerer sesong etter sesong. Vaskene er mange, så når du har funnet en midje du elsker, kan du variere mellom croppede jeans i lyse og mørke farger. Et svart par er naturligvis et must i kapselgarderoben din.


Slik tar du vare på cropped jeans

Cropped jeans finnes som sagt i flere ulike modeller. Jeans har det best når de ikke vaskes for ofte. Ta vare på dem ved å lufte dem, og heng dem gjerne opp i garderoben. Cropped jeans med stretch skal aldri vaskes med tøymykner, for da blir passformen ødelagt. Som de fleste andre klær trives de best med å vaskes i kaldt vann. Les vaskeanvisningen nøye for å finne ut hva som passer best til dine ankeljeans.


Sesongens must-have

Er du på jakt etter et par behagelige ankellange jeans med uendelig mange stylingmuligheter, er det på Bubbleroom du finner dem. Vi har et stort utvalg av trendy ankeljeans til dame. Sesongens farger er hvit, svart og lys eller mørk denim. Når du har funnet din bukse, er det den du kommer til å elske sesong etter sesong.