Viser 36 av 687

Livet er en fest – finn festkjolen du blir glad i, på Bubbleroom!

Finnes det noe som gjør deg i bedre humør enn en skikkelig fin partykjole? Festkjolene kommer i alle verdens farger og former – bare du kan avgjøre hva som kler deg best, og hva som får deg i den beste partystemningen.

Å bruke kjole på fest er en tradisjon med røtter langt tilbake i tid. Allerede på 1400-tallet brukte man kjoler i tykkere materialer på fest, og da gjerne av ull – det er kanskje ikke et materiale vi forbinder med fest i dag. Grunnen var at tykkere stoff krevde mer materiale og derfor ble ansett som mer eksklusivt. Et annet statussymbol var pelsen, som gjerne ble brukt sammen med nøye sydd silkestoff. En tradisjon som også har sin opprinnelse helt tilbake til 1400-tallet. På 1500- og 1600-tallet ble litteratur og kunst en større del av overklassens selskapsliv. Trenden med selskapskjoler blomstret, og motesenteret var renessansens Italia. Barokken kom, og kleskulturens episentrum flyttet seg til Frankrike. Hvis vi spoler frem båndet til 1920-tallet, ser vi hvordan rettere og mer androgyne modeller som ikke lenger fremhever midjen, kommer inn i bildet. På 1930-tallet slo syntetiske fibre gjennom, men det var ikke før på 1960-tallet at superkorte miniskjørt ble et kjennetegn.

Festkjoler i alle stiltyper

I dag kommer festkjolene i alle regnbuens farger og kroppsformer. Det finnes alltid en grunn til å ta på seg festkjolen, og du kan aldri få for mange! På Bubbleroom strever vi etter å gjøre livet enklere for deg – vi har derfor praktisk nok alle våre partykjoler på nett på denne siden. Filtrer etter merke eller pris for enklere å finne noe som faller deg i smak, eller let og la deg overraske når du finner det du ikke visste at du ville ha. Blant våre bestselgere i kategorien festkjoler finner du merker som vårt eget Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy's Stories, Model Behaviour, Truly Mine og Happy Holly – klikk på respektive merke ovenfor her for mer informasjon og inspirasjon. Du kan også finne passende tilbehør som du kan matche med festkjolen din. Velg blant vakre smykker som halskjede og armbånd, fargerike eller elegante sjal og alt mellom himmel og jord her hos oss.

Er du ute etter et skikkelig kupp, bør du ta en titt på vår jevnlig oppdaterte salgside med en gang. Her finnes billige festkjoler med superrabatt som tilfredsstiller både figuren og lommeboken. Let's get the party started!