Sesongens nyeste denimtrend

Bli inspirert og oppdag en av sesongens nyeste trender innen damemote – våre flared jeans. Hos Bubbleroom finner du flared og bootcut jeans til dame i flere ulike modeller.


Flared jeans gjør comeback!

Opphavet til den ikoniske jeansmodellen med utsvingte ben finner vi rundt 1970, da trenden så dagens lys og stadig flere begynte å bruke flared jeans. Det utsvingte snittet gjorde det enkelt å tre jeansen over skoene eller støvlene. Det var nå bootcut-modellene ble introdusert også. Det vil si en flare-bukse med et snitt nederst. Vi elsker at trenden er tilbake og vil selvsagt at du skal finne favorittmodellen din hos oss. Flared jeans er blitt en favoritt i jeansgarderoben, med sine uendelige variasjonsmuligheter.


Match dem som du vil

Et par flared jeans kan matches med det meste, både oppe og nede. Den utsvingte modellen balanserer en bredere hofte, og sammen med fargesterke, høyhælte sko vil bena dine se lengre ut. Et par sorte flared jeans smalner dessuten bena dine og gir dem et slankere preg. Kombiner flare-jeansen med en hvit skjorte og våg å velge jeans i en lysere vask. Et beige par skaper en vårlig look, og med en blazer til er du klar til både hverdag og fest. For deg som leter etter den perfekte kapselgarderoben, er de klassiske blå bootcut-jeansene, en kvalitets-t-shirt og et par sneakers sesongens beste kjøp.


Merkejeans og trendy vasker

Hos Bubbleroom har vi samlet en stilsikker blanding av de klassiske modellene bootcut og flared jeans til jente og dame. Er du interessert i et par i svart, hvitt eller kanskje beige? Vi er overbevist om at du kan finne ditt nye par fra merker som Dr.Denim, Vero Moda og Guess. Sesongens vasker går fra lyseblå til mørkeblå, og vi har mange modeller. Shop et par online og følg sesongens nyeste denimmote.