Sorter Filter (0)

Filtrer blant:

Low waist jeans

3 produkter

Low waist jeansens comeback!

Årets jeans trend har nok ikke unngått noen. Vi sendes tilbake til 90-tallet der midjen krøper nedover og jo lavere dine low waist jeans er, jo bedre. I vårt sortiment finner du ulike lengder og vasker slik at du har sjansen til å finne de perfekte jeansene for deg.


Slik bruker vi low waist jeansene

For deg som elsker jeans med lav midje, er det ingen grunn til å holde tilbake. Sesongens store trend dominerer og low waist jeansene fyller nesten alle garderober akkurat nå. Vaskene er mange, og du finner både billige low waist jeans og mer eksklusive modeller i vårt sortiment. Vårens lav-midjede trender kan gjerne være i lys blått og hvitt. Merker som står høyt på ønskelisten er de fra Dr Denim og Only, men også Freddy har jeans med lav midje å bruke sesong etter sesong. For å skape den optimale festlooken er et par low waist jeans alltid et smart trekk. Bruk dem med en festlig hæl, røde lepper og en stilig crop top. For en ekte 90-talls look er et par raske solbriller prikken over i-en.


Noen tips på veien…

For å ta best mulig vare på jeansene dine er det viktig å vite at jeans, uansett om de er low waist eller ikke, vanligvis bare trenger å luftes. Å vaske jeansene for ofte gjør at de lettere mister formen. Følg vaskeanvisningen og vask alltid jeansene i kaldt vann, uten skyllemiddel. Har du jeans du er lei av eller har vokst ut av? La dem gå videre til noen andre. I dag finnes det mengder med innsamlingsaksjoner og loppemarkeder som gjør at jeansene dine kan forlenge sin levetid hos noen andre. Er du kreativ kan du også enkelt forvandle dine gamle lav-midjede jeans til noe helt annet. Bærekraftig og morsomt!


Er du klar til å klikke hjem dine low waist jeans?

Når du først har prøvd, bestemt deg og funnet de perfekte jeansene, er det lett å klikke dem hjem hos oss. Vårt sortiment gir deg lav-midjede jeans i flere modeller og farger. Mulighetene er uendelige og bare du setter grensen for hva du kan oppnå med dine lave jeans.