Shop sesongens mid waist jeans.

Alle har fått med seg at sesongens midje kryper nedover. Mid waist jeans er for deg som liker en normal midje. Hos Bubbleroom finner du mid waist i flere ulike modeller og vasker til dame.


Jeansmidjen kryper nedover

Mid waist-jeansen er for deg som liker det akkurat passe. Her er midjen middels høy eller middels lav, og modellene er mange. Et godt alternativ for lettstylede antrekk og behagelig passform. Vi elsker denne mid waist, og du finner naturligvis ditt favorittpar hos oss. Jeansen har uendelige variasjonsmuligheter, og mid waist-jeansen er bare en av mange du vil bruke sesong etter sesong, år etter år.


Slik styler du mid waist jeans

Mid waist jeans er en flatterende modell som er enkel å style til det meste i garderoben din. En klassisk look er en hvit, knitrende skjorte sammen med trendy loafers. Jeansen finnes i mange modeller og vasker. I vår- og sommersesongen ligger de lyse vaskene øverst på ønskelisten vår, og det føles helt riktig å style disse mid waist-jeansene til en blomstret, romantisk topp. I vinterhalvåret dominerer de mørkeblå og svarte jeansene, og dressjakken er alltid et sikkert stikk å matche med sesongens jeans for å skape en komplett look.


Kjente merker med mid waist

På Bubbleroom kan du scrolle blant flere forskjellige varemerker som alle har én ting til felles: en middels høy midje. Dr. Denim, Happy Holly og Bubbleroom har modeller som passer alle, uansett kroppsform. Calvin Klein, Tommy Jeans og Guess har mid waist jeans i en mer luksuriøs innpakning. Her kan du altså shoppe mange jeansmodeller med ulike prislapper.