Viser 35 av 35

Trendy trenchcoats på Bubbleroom

Trenchcoat er klassisk yttertøy som tradisjonelt sett er vanntett, og som slutter et sted mellom kneet og ankelen. Den ble brukt av både britiske og franske soldater under første verdenskrig, som et praktisk alternativ til tyngre krigsantrekk. Den opprinnelige trenchcoaten har en rekke detaljer tilpasset krigføring, blant annet en såkalt D-ring som sies å bli brukt til håndgranater, skulderstropper til våpen og store lommer til oppbevaring av kart. For å forhindre ubehagelig kroppslukt kom dette moderne plagget også med ventilasjon på nøye utvalgte steder. Etter den dramatiske starten har trenchcoaten blitt utrolig populær både blant menn og kvinner etter at krigsveteranene tok den med seg hjem.

Den klassiske trenchcoaten ble designet av Burberry 1901 med nettopp soldater som målgruppe. Den ble vanligvis produsert av stoff som grov bomull, poplin eller drill, og har dobbelknepping.

Trenchcoaten er virkelig verdt investeringen, fordi den er tidløs og passer til alle aldre og stiler. Klassisk sort, brun eller beige fungerer alltid, men hvis du føler for å piffe opp antrekket ditt, kan du satse på en trenchcoat i pastellfarger som gir et festlig og lekent inntrykk. Det gir også assosiasjoner til vårens ankomst, og er perfekt hvis du føler for litt vår i hverdagen, uansett årstid! Kombiner trenchcoaten din med støvler eller boots for å få en klassisk look.

Enkelt å finne matchende tilbehør til trenchcoaten din

En hatt på hodet er både elegant og mystisk, mens et par joggesko gir en oppdatert look à la 2010-tallet. En tynn trenchcoat gjør deg fin innendørs – tenkt deg et lett knyttet belte i livet, hengende på baksiden, og oppbrettede ermer. Da er du klar for soiree som en hvilken som helst annen fransk kvinne. Du finner mer tilbehør, smykker samt passende bukser og jeans her i det store sortimentet vårt.

Våre mest populære merker for trenchcoats for damer er Chiara Forthi, Make Way, Amy's Stories og 77th Flea. Hvis du er ute etter å gjøre et kupp, kan du gå inn på de ekstra gode tilbudene våre akkurat nå – salgavdelingen vår har billige trenchcoats til rabatterte priser. Å være flott og stilig selv i dårlig vær har aldri vært enklere – invester i en ny trenchcoat, så vil garderoben og antrekkene skinne som solen!