Sorter Filter (0)

Filtrer blant:

Treningsbukser

1 FILTERBAR_PIECE

Treningsbukser på nett hos Bubbleroom

Hva er vel en ballkjole på slottet sammenlignet med et par nye treningsbukser på treningsstudioet? For dagens jenter er treningstøy et av de viktigste statementsymbolene, siden de står for en selvstendig og sunn livsstil.

Treningsmoten har dessuten vært på fremmarsj de siste årene. Slitne treningsbukser er en saga blott, og nå kan du kle deg like fint på treningsstudioet som til fest. At lekre treningsbukser finner veien inn i hverdags- og festgarderoben, blir stadig mer vanlig. Stadig flere designere går over til å lage moteriktige sportsklær.

Treningsbukser for damer er en kategori med massevis av interessante stiler og trender. Tights er vanlig og kommer i mange ulike lengder og modeller. Full lengde gir et enhetlig inntrykk, mens trekvart lange tights er deilige om sommeren og ser bra ut sammen med kortermede treningstopper. Såkalte kompresjonstights er blitt svært populære den siste tiden, siden man mener at de øker blodsirkulasjonen i bena og derfor gjør treningsøkten lettere.

På treningsøkter med lavere intensitet holder det lenge med vanlige treningstights, eller shorts på varmere sommerdager eller når bena vil luftes. Treningsbukser i romsligere modeller kan føles behagelig ved treningsformer som yoga, eller som overtrekksbukser på vei til og fra treningsstudioet. Treningsbukser og treningsklær kan naturligvis også matches med hverdagsklær for å skape et lekkert antrekk. Mange kombinerer fargerike tights med fine tunikaer, eller hvorfor ikke med store hettegensere for å få en skikkelig tøff stil?

Mønstrede leggings har fått et skikkelig oppsving de siste sesongene, både når det gjelder treningstrender og ellers i moteverdenen. Bruk dem sammen med en ensfarget sportsjakke i matchende farge. Enten du foretrekker sort eller farger, tilhører eliten eller er en fornøyd mosjonist, har du kommer til rett sted her! Våre treningsbukser er rett og slett så fine at du antagelig også kommer til å ville bruke dem til hverdags. Bruk dem sammen med et par flotte joggesko for det perfekte sporty utseendet.

Blant våre mestselgende merker finner du treningsbukser på nett i vårt eget merke Bubbleroom Sport. Å gjøre et kupp gir samme herlige følelse som en unnagjort treningsøkt, og det er noe vi på Bubbleroom vil unne deg. Ta derfor en tur innom salgsiden vår for treningsbukser, så er du snart klar for å løfte de fysiske utfordringene til et nytt nivå!

For deg som er ute etter bukser til bruk utenfor trening, har vi et bredt utvalg av bukser under buksekategorien vår.