Flere dressbukser på Bubbleroom

Oppdag vårt store utvalg av dressbukser. Vi gir deg den midjen du liker aller best og den bukselengden som passer akkurat deg. Mange av dressbuksene våre har klassiske snitt og iøynefallende detaljer som gjør at du kan bruke dressbuksen til nesten alt. Dressbuksene var tidligere et formelt plagg, men har etter hvert blitt en favoritt i garderoben vår. Vi vil nok si at den er et must-have i enhver kvinnes kapselgarderobe.


Dressbuksen, et plagg du vil elske

Dressbuksen er nok plagget som tar førsteplassen i vår såkalte basisgarderobe. Den passer virkelig til alt. Bruk den på jobb, til AW-en eller til fest. I dag lages dressbuksen til og med i myke materialer som minner en joggebukse, slik at du også kan føle deg proft kledd i hjemme i sofaen. Match den svarte dressbuksen med en oversized blazer og høyhælte sko på mandagsmøtet, kle den ned med sneakers og skap en mer sporty look ved å velge en t-shirt med trykk, eller ha på deg din fineste puffermebluse på festen. Dressbuksen er dessuten blitt et plagg som kan brukes til de aller mest spesielle anledningene, siden den kommer i så mange flotte farger. Bruk en hvit dressbukse i bryllupet ditt eller på skoleballet, eller et herlig sett i en iøynefallende farge hvis du er gjest. I dåpen passer det med dressbukser i pastellfarger som lys rosa og blått, og match dem med en tilhørende blazer for en utrolig allsidig look som du kan hente frem sesong etter sesong.


Favoritter blant varemerkene

Vil du ha en dressbukse som sitter veldig bra og er mer holdbar, er det Bubbleroom du skal velge. Vi har nøye utvalgte materialer og en passform som holder det den lover. Vila, Vero Moda og Only har også klassiske, sorte dressbukser. De har i tillegg bukser i sesongens trendfarger og ofte matchende blazere for en helhetlig look. Når du mangler inspirasjon, er dressbuksen et plagg som gjør deg klar på noen sekunder.