Treningsklær – rimelige plagg som matcher gløden din!

Ikke sant det er deilig motiverende å skaffe seg nye treningsklær? Treningsmoten har virkelig blomstret opp de siste årene. Kjedelige treningsdresser er saga blott – nå kan du kle deg like fint på treningsøkten som på festen. Å ha så flotte treningsklær at de sniker seg inn i hverdags- og festgarderoben, er et stadig vanligere fenomen. Siden trening er et verdsatt innslag i en sunn livsstil, føler mange at de også vil gi utrykk for treningsgleden gjennom klesstilen. Velkommen til den kanskje viktigste kategorien av alle kleskategorier.

Treningsklær er en spennende del av moteverdenen og preges av dristighet og mot, akkurat som idretten selv. Kanskje klarer du å løfte litt tyngre vekter neste gang, eller løpe litt lengre, hvis du har på deg en treningstopp i ny sterk farge, eller et mønster som du ikke kan bruke til hverdags? Mønstrede leggings har fått et stort gjennombrudd de siste sesongene, både når det gjelder treningsmoten og øvrig mote. Bruk en ensfarget idrettsgenser i matchende farge og lekre joggesko fra skoavdelingen for å få den perfekte treningslooken. Enten du liker sort eller farger, tilhører eliten eller er en fornøyd mosjonist, har du kommer til rett sted her!

Å finne riktig trenings-BH er viktig for jenter. Vi kan tilby en rekke ulike modeller med ulik form og grad av støtte, uten å gi avkall på estetikk. Generelt kan man si at roligere treningsformer, som yoga eller spaserturer, krever mindre støtte, mens løping og idrett med mange hopp krever en BH som klarer å parere støtene. Enkelte varianter kommer også med pushup. Våre trenings-BH-er er rett og slett så fine at du også kommer til å ville bruke dem til hverdags! Siden de er så behagelige, kan de med fordel brukes sammen med koseplagg også. Ta en titt på våre kosebukser, hettegensere og romslige gensere for å sette sammen et utrolig behagelig antrekk.

Blant våre mestselgende merker finner du treningsklær på nett i vårt eget merke Bubbleroom Sport. Å gjøre et kupp gir samme herlige følelse som en unnagjort treningsøkt, og det er noe vi på Bubbleroom vil unne deg. Sjekk derfor ut våre sportsklær på salg på salgssiden vår, så er du straks klar for å ta de fysiske utfordringene dine til nye nivåer!