Fri frakt over 799;-
Disse fem fantastiske kvinnene tar for seg av livet og inspirerer veldig mange jenter og kvinner på sin reise. De utstråler selvsikkerhet, styrke, glede og lidenskap. Og de er seg selv, også når de er i rampelyset. La deg inspirere av disse powerkvinnene og gi deg selv og alle de fantastiske kvinnene rundt deg et løft.
Katia er kvinnen som gjør rommet større. Alle vender blikket mot henne når hun kommer inn. Og det skjønner vi godt! Hun utstråler stor selvsikkerhet, lidenskap og driv!   Med bakgrunn som International Marketing Director i Capitol Records i Los Angeles, der hun har jobbet med flere store verdensartister, er hun et levende bevis på at man kan nå så langt man vil, bare man har tro på seg selv.
Emma har virkelig gått sin egen vei og fulgt sitt hjerte. Å føle at man er født i «feil» kropp og foreta en kjønnskorrigering, for deretter å kunne være nettopp deg selv, er noe av det modigste som går an å gjøre. Vi skjønner godt at hun er et stort forbilde for mange unge kvinner og menn.
Hannas spontanitet er noe som inspirerer oss. Hun har alltid flere baller i luften samtidig og fanger dem med et stort smil. Hun er kvinnen som alltid får opp stemningen på en fest med sitt gode humør og herlige stil.
Carolina er positiv, kreativ, morsom og utrolig selvsikker. Hun tar ikke alt så høytidelig og har lett for å le. Hva gjør vel alt om 100 år? Ha det gøy i stedet for å gå rundt og bekymre deg. Hun setter pris på hver dag og nyter det fantastiske livet hun har bygd opp for seg selv og familien.
Som modell har Juliana virkelig hele verden som sin egen stue. Hun er oppvokst i Brasil, men bor nå i Paris. Hun er en utrolig varm og herlig person som får alle rundt henne til å føle seg vel! Selv om livet på reisefot noen ganger kan være tøft, da en er mye borte fra familie og venner, ser Juliana et lysglimt i alt. Verden er fantastisk, og hun tar vare på hvert øyeblikk og alle stedene hun opplever.
We love when you are being you.
#BubbleroomJustBeYou
Lagt i varekurven
Totalt i handlekurven: 59 nok