Fri frakt over 999;-

Retur

Angrerett

Hva betyr angrerett?

Du har rett til å angre deg innen 14 dager fra dagen du har hentet ut din pakke.

 

Hvordan benytter jeg angreretten?

Den enkleste måten er å fylle ut returskjema som følger med i pakken og returnere varene til oss.

 

Kan jeg angre på alle produkter?

Nei, du har ikke rett til å angre produkter som på grunn av helse eller hygieniske årsaker ikke kan sendes ut dersom du har brutt forseglingen.

 

Hva er returadressen deres?

Vår returadresse er: Bubbleroom AS, c/o PN Fulfilment, Industrivei 25, 0668 Oslo.

 

Hva innebærer et verdifradrag?

Det innebærer at vi har rett til å trekke fra et beløp av verdien på produktet dersom vi ser at du har brukt produktet mer enn nødvendig, og påvirket dets karakter, egenskaper og funksjon.

 

Hvordan får jeg tilbakebetaling?

  • Betalingskort: Tilbakebetaling skjer i løpet av 2-5 virkedager.
  • Vipps: Vi kan for tiden ikke tilby Vipps som betalingsalternativ, men det er forventet på plass igjen etter sommeren. Tilbakebetaling utføres via din vipps så snart returen er registrert hos oss.
  • Faktura: Beløpet trekkes fra på din faktura. Har du allerede betalt faktura, tilbakebetales beløpet til din fakturakonto. Du kan se om du har et til gode på Mine Sider og be om utbetaling på denne linken: https://www.avarda.com/no/privat/kundeservice/tilbakebetaling/.
  • Konto: Tilbakebetaling sendes direkte til din delbetalingskonto. Du kan se om du har et til gode på Mine Sider og be om utbetaling på denne linken: https://www.avarda.com/no/privat/kundeservice/tilbakebetaling/.

Les mer under våre kjøpsvillkår.

 

Lagt i varekurven
Totalt i handlekurven: 62 nok