Fri frakt over 799;-

Policy

Medlemsavtale

 

Denne medlemsavtalen regulerer Bubblerooms medlemsvilkår. Du blir medlem når du registrerer deg hos Bubbleroom. Våre bestemmelser gjelder for alle dine nåværende og framtidige kjøp hos Bubbleroom. Denne avtalen gjelder inntil videre, og du kan avslutte medlemskapet ditt når som helst. For å avslutte medlemskap eller endre din informasjon, klikk på «Min profil».


Som medlem og kunde skal du iaktta største omsorg når det gjelder ditt brukernavn og passord hos Bubbleroom. Gi aldri disse opplysningene til noen andre. All personlig data er behandlet i samsvar med gjeldende svensk Data Protection Act (DPA). Denne avtalen skal oppfylle våre forpliktelser med deg vedrørende kjøp. Bubbleroom forbeholder seg retten til å endre vilkårene, og å oppdatere og supplere din informasjon gjennom andre poster som inneholder informasjon som er viktig for å gi deg best mulig service. Dette gjelder først og fremst til navnet og adressen din. Vårt kunderegister er konfidensielt, og Bubbleroom forbinder seg til å ikke videreføre kundeinformasjon til tredje part uten godkjennelse fra medlem.


Vi og våre partnere har tatt en rekke organisatoriske så vel som tekniske sikkerhetstiltak for å beskytte din personlige informasjon. Vi jobber aktivt for å overholde EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Vi har flere IT-systemer og funksjoner som hjelper oss med å beskytte dine personopplysninger fra ulovlig, eller uautorisert behandling. Videre har vi interne rutiner som sikrer at ikke flere enn nødvendig har tilgang til informasjonen din. Les mer i vår seksjon under Integritetspolicy. Om du er under 18 år og vil handle hos Bubbleroom behøver du tilatelse fra foresatte.


Har du spørsmål angående ditt medlemskap, vennligst kontakt kundeservice.

Vi håper du blir fornøyd med ditt medlemskap!


Xoxo Bubbleroom

 

Lagt i varekurven
Totalt i handlekurven: 59 nok