Viser 36 av 67

Tradisjonell eller nyskapende – Bubbleroom har blondekjoler for enhver smak

Blondekjoler er et sjeldent partyplagg som blonder opp tilværelsen. Stoffet i seg selv gir assosiasjoner til en rekke følelser – alt fra flørt og romantikk til seduksjon og sensualitet, alt etter hvilket vakkert tilbehør og spennende undertøy du velger å kombinere blondekjolen med.

Blondestoffet er derimot mer praktisk enn sensuelt – det brukes ofte som sluttstykke over annet stoff for å knytte sammen tråder som har blitt til overs. Blonder slik vi kjenner dem i dag, ble utviklet som kunstform i Italia på 1500-tallet. Mønsterbøker og teknikker spredde seg deretter raskt til resten av Europa. Helt frem til den franske revolusjonen var teknikken svært populær i Frankrike, der man startet egne blondeskoler. På 1700-tallet ble de spredd videre til Belgia, som lenge ble ansett som blondenes hjemland. Med belgiernes ankomst til Sverige kom teknikken også dit, og blondeknipling ble spesielt populært i Vadstena. Lokale, fargerike varianter oppsto i Dalarna og i Skåne. Å bruke en blondekjole er derfor som å ha på seg en del av kunst- og motehistorien. Det vil du ikke gå glipp av i garderoben din!

Vakre blondekjoler på nett som passer alle stiltyper

Hos oss på Bubbleroom finner du blondekjoler online fra en rekke populære merker. Blant våre bestselgere kan vi nevne Bubbleroom, Chiara Forthi, 77th Flea, Model Behaviour, Truly Mine og Happy Holly. Ta en titt og finn kjoler med bare blonder eller i mer dekkende materialer med stilrene blondedetaljer.

Blondekjoler er det ultimate plagget til fest av ulike slag. Det morsomme stoffet gjør blondekjolen til den eneste partneren du trenger når klokken slår tolv på nyttårsfesten, og da gjerne i en elegant, sort variant. Lysere farger passer fint på sommerfester, i eksklusive sammenhenger og i cocktailpartyet. En kjole med få blondedetaljer kan dresses ned og dermed passe inn i både hverdagslige og profesjonelle sammenhenger, der blondene gir en interessant og uventet touch som gjør at folk vil huske deg.

Du finner også blondekjoler på salg på salgsidene våre – skynd deg og gjøre et kupp for å få de beste prisene på blondekjoler online allerede i dag!