Viser 36 av 240

Flotte og trendy lange kjoler på Bubbleroom!

I likhet med den tilsvarende modellen i bukseform er lange kjoler et av de beste allroundplaggene som finnes. En lang kjole passer stort sett til alt! I en eneste stoffbit har du et helt antrekk som du videre kan kle opp eller ned etter eget ønske. Skal du i bryllup, på ball eller galla? Da har vi akkurat det du trenger.

Lange kjoler er et opplagt plagg, gjerne i finere ensfarget materiale for en ekstra luksuriøs opplevelse. Kle kjolen opp med stilige sandaletter og vakre smykker, som for eksempel halskjeder i lekkert sølv eller armbånd i glitrende gull. Bær en clutchveske i hånden for en prinsesselignende look. I mer avslappende sammenhenger blir du lett bli festens gudinne i en sveipende hvit eller mønstret lang kjole med enklere sandaler i brunt skinn til. Utslått hår gir en mer casual look, mens avansert oppsatt hår med matchende hårsmykke setter prikken over i-en på festlooken. På sommerdager på stranden, som kan gå over i after beach-party og nattlige festligheter, er lange kjoler det perfekte plagget, siden det både er forførerisk og elegant. Husk at du også kan finne matchende tilbehør og passende vesker her i det store utvalget vårt på nett.

Finn den perfekte lange kjolen på nett

I det store utvalget vårt av lange kjoler på nett finner du mestselgende merker som Chiara Forthi, Truly Mine, Make Way og Happy Holly. Chiara Forthi er et eksklusivt italiensk merke for jenter med attitude som vil uttrykke en egen unik stil, uten å gi avkall på estetikk.

Truly Mine har fokusert på mer hverdagslige plagg med festlige detaljer. De gir en tøff, streetinspirert utstråling. Blant våre lange kjoler på nett fra Truly Mine finner du en superpopulær variant med kortere underkjole i sort og en transparent, lengre ytterkjole med blonder. Den perfekte kombinasjonen av romantikk og attitude, helt enkelt!

Happy Holly representerer flørtende, lekne og samtidig feminine plagg og kan tilby et utvalg med både dagens trender og tidløse klassikere.

Make Way er et svensk merke for deg som vil at klesstilen skal gjenspeile din utadvendte og drivende personlighet. Det er et merke hvor hvert plagg er laget med en unik baktanke, og hver lange kjole har det lille ekstra som gjør at du skiller deg ut fra mengden.

Sjekk gjerne tilbudene våre med rimelige lange kjoler på salg på salgsiden vår. Der kan du gjøre et skikkelig bra kupp.