Integritetspolicy

Hvem er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger?


New Bubbleroom Sweden AB, med organisasjonsnummer 556699-9214, nedenfor kalt "Bubbleroom", "vi" eller "oss", er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Din integritet er viktig for oss. I denne erklæringen vil vi informere deg om hvordan personopplysningene dine behandles av oss når du besøker www.bubbleroom.no, handler hos oss, blir medlem, får markedsføring fra oss og når du ellers er i kontakt med oss.

Dersom du har spørsmål angående behandlingen av personopplysningene dine, eller hvis du vil henvende deg til oss for å utøve dine rettigheter, er du velkommen til å kontakte oss i Bubbleroom du når oss lettest på kundeservice@bubbleroom.no. Vår postadresse er New Bubbleroom AB Prognosgatan 11, 504 64 Borås, Sverige. Du kan også ringe oss på telefonnummer (+47) 22 33 05 20.


Oppsummering: Hvordan behandler vi opplysningene dine?


Oppsummeringsvis behandler vi personopplysningene dine for å:

  • Analysere hvordan hjemmesiden vår brukes og vise deg våre tilpassede tilbud på andre hjemmesider eller sosiale medier som du besøker. Dette gjør vi ved hjelp av analyse- og markedsføringstjenestene som er beskrevet i detalj nedenfor.

  • Kommunisere med deg hvis du kontakter vår kundeservice eller skriver til oss på våre sosiale medier, f.eks. for å svare på dine spørsmål.

  • Administrere ditt kjøp når du handler hos oss, ved å:
    • gjennomføre kjøpet,
    • kommunisere med deg i forbindelse med kjøpet, f.eks. sende ordrebekreftelse,
    • hjelpe deg med eventuelle kundeservicesaker,
    • oppfylle rettslige forpliktelser som å lagre informasjon i bokføringsøyemed, og
    • identifisere avvikende kjøpsatferd og forhindre misbruk av våre tjenester.

  • Administrere kontoen din dersom du har valgt å bli medlem, f.eks. for at du skal kunne utnytte de funksjonene som du får tilgang til ved å opprette en konto;

  • Sende markedsføring til deg via e-post, SMS og post, og

  • Administrere konkurranser og dele bilder på sosiale kanaler og på hjemmesiden vår.
Detaljert beskrivelse av hvordan vi behandler dine personopplysninger


Hvem får tilgang til personopplysningene dine?
Dine personopplysninger behandles i utgangspunktet kun av Bubbleroom. Dine personopplysninger kan imidlertid deles utenfor Bubbleroom hvis det f.eks. er nødvendig for å oppfylle vår avtale med deg, og for at vi skal kunne få hjelp av samarbeidspartnere med oppgaver som ikke er vår kjernevirksomhet.


Her er en detaljert liste over hvordan vi kan dele personopplysningene dine:


  • Hvis du kontakter vår kundeservice, vil vi dele personopplysningene dine med selskapet som håndterer vår kundeservice.Personopplysningene som deles er de personopplysningene som du tidligere har gitt oss i forbindelse med kjøpet, for eksempel navn, adresse, kontaktopplysninger, eventuelt personnummer og opplysninger om bestillingen din. Opplysningene deles for at vi skal kunne gi deg god kundeservice.

  • Hvis du samtykker til det i forbindelse med at du besøker hjemmesiden vår, deler vi personopplysninger om deg med leverandører vi bruker for å vise deg tilpasset markedsføring på andre hjemmesider og sosiale medier (markedsføringstjenester ) og for å analysere bruken av hjemmesidene våre (analysetjenester).

  • For å gjennomføre betaling når du handler hos oss deler vi dine personopplysninger med den betalingstjenesteleverandøren som du väljer.du velger. Avhengig av hvilket betalingsalternativ du har valgt, kan det variere hvilke opplysninger som behandles av betalingstjenesteleverandøren og hvordan de behandles. I forbindelse med kjøpet fremgår det alltid hvilken betalingstjenesteleverandør som vil behandle personopplysningene dine, i tillegg til informasjon om leverandørens behandling.

  • Når du har gjennomført et kjøp hos oss, deler vi dine personopplysninger med vår transportleverandør for å kunne levere varene til deg. Varene dine kan også bli delt med transportleverandøren hvis du returnerer en bestilling. Vi gjør dette for å sikre at transportøren kan gjennomføre leveransen og sende deg informasjon om at produktet ditt er klart for henting.

  • Hvis du har oppgitt personnummeret ditt i kassen for å kunne betale med kreditt eller for at adressen din skal hentes automatisk, deler vi personnummeret ditt med en leverandør som hjelper oss med å sikre at personnummeret du har oppgitt er korrekt. Dette gjør vi fordi det er viktig å verifisere din identitet.

  • Hvis du ikke betaler i tide, kan personopplysningene dine bli delt med inkassobyråer , som selvstendig behandler personopplysningene dine for innkreving av fordring.

  • Vi deler dine personopplysninger for å kunne sende markedsføring med de trykkeriene vi benytter oss av.

Bubbleroom deler også dine personopplysninger med utvalgte eksterne IT-leverandører som vi benytter oss av, men kun i den utstrekning det er nødvendig for at leverandørene skal kunne gjennomføre arbeidet de gjør for oss. I slike tilfeller behandler IT-leverandørene personopplysningene i egenskap av personopplysningsbehandler.


Hvis du vil ha mer nøyaktig informasjon om hvordan personopplysningene dine deles, kan du alltid kontakte oss på kontaktinformasjonen som er angitt ovenfor.


Overfører vi dine personopplysninger utenfor EU/EØS?


Vi, og aktørene vi deler personopplysningene dine med, behandler som hovedregel bare personopplysningene dine innenfor EU/EØS. Noen av IT-leverandørene våre behandler imidlertid personopplysningene dine utenfor EU/EØS.


Når vi overfører personopplysningene dine utenfor EU/EØS, gjøres dette bare hvis vi har grunnlag for overføringen i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Dette innebærer at overføringen kan baseres på EU-kommisjonens avgjørelser eller standard kontraktsklausuler med supplerende sikkerhetstiltak.


Hvis du ønsker mer informasjon om hva det innebærer at personopplysningene dine overføres til land utenfor EU/EØS, og informasjon om hvilke land som er aktuelle i ditt tilfelle, kan du alltid kontakte oss på kontaktopplysningene som er angitt ovenfor.


Hvilke rettigheter har du når det gjelder å påvirke hvordan vi behandler dine personopplysninger?

Du har flere rettigheter i forbindelse med behandlingen av personopplysningene dine. Vi har beskrevet hvilke rettigheter du har og hva de innebærer nedenfor. For å utøve dine rettigheter kan du kontakte oss, se kontaktinformasjon ovenfor.


  • Rett til å trekke tilbake samtykket
  • Du har rett til å trekke tilbake hele eller deler av samtykket du har gitt oss.


  • Rett til å protestere
  • Du har alltid rett til å protestere mot at personopplysningene dine behandles til markedsføringsformål og profilering, for eksempel nyhetsbrev og tilpasset markedsføring. Du har rett til når som helst å motsette deg behandling av dine personopplysninger basert på en interesseavveining.


  • Rett til tilgang
  • Du har rett til å få en bekreftelse på om vi behandler personopplysningene dine. Hvis vi behandler personopplysningene dine, har du også rett til å få informasjon om hvordan vi behandler dem og få en kopi av personopplysningene..


  • Rett til endring
  • Du har rett til å endre eventuelle feilaktige personopplysninger som angår deg, og å få ufullstendige personopplysninger komplettert.


  • Rett til sletting (retten til å bli glemt)
  • Du har rett til å be om sletting av personopplysningene dine,, f.eks. fordi personopplysningene dine ikke lenger er nødvendige for de formålene de ble samlet inn for.


  • Rett til begrensning
  • Du har også rett til å kreve at vi begrenser vår behandling vår behandling av dina personuppgifter,av dine personopplysninger, f.eks. hvis du bestrider personopplysningenes korrekthet eller hvis behandlingen er ulovlig.


  • Rett til dataportabilitet
  • Du har rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format fra oss, og rett til å få dine personopplysninger overført til en annen behandlingsansvarlig når det er teknisk mulig («dataportabilitet»). Retten til dataportabilitet gjelder for personopplysninger som du har oppgitt til oss i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format hvis behandlingen er basert på ditt samtykke eller på en avtale og hvis behandlingen utføres automatisk.


Du har alltid rett til å klage til en kompetent tilsynsmyndighet.Kompetent tilsynsmyndighet i Norge er Datatilsynet.


Detaljert beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysningene dine

Her beskriver vi mer detaljert hvorfor vi behandler dine personopplysninger, hvilke opplysninger vi behandler og i hvor lang tid vi behandler dine personopplysninger. Vær oppmerksom på at kolonnen nedenfor bare angir hvor lenge vi behandler opplysningene for det formålet som er angitt på samme rad. De samme opplysningene kan bli lagret over lengre tid for et annet formål.

I den tredje kolonnen kan du også lese om hvilket juridisk grunnlag vi har for å behandle dine opplysninger i overensstemmelse med EUs personvernforordning (GDPR).



Når du besøker hjemmesiden vår

For hvilke formål behandler vi dine personopplysninger?

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine for dette formålet?

Vi analyserer hvordan du bruker hjemmesiden vår for å forbedre hjemmesiden og produktene våre.

For å gjøre dette bruker vi Googles analyseverktøy Google Analytics och Hotjar.Disse brukes for å kunne skille mellom besøkende og se mønstre i bruken av hjemmesiden.

  • Kryptert IP-adresse som vi i Bubbleroom ikke kan koble sammen med akkurat deg
  • Geografisk plassering
  • Annen informasjon om hvordan du bruker hjemmesiden, f.eks. hva du klikker på, enhetsinformasjon og hvor mange ganger du har besøkt hjemmesiden.

 

Din samtykke.

Vi innhenter ditt samtykke for å analysere hvordan du bruker hjemmesiden vår for å gi deg en bedre opplevelse.

Du kan unngå cookies fra Google Analytics ved å laste ned og installere dette nettleserprogrammet.

Vi bruker opplysningene maksimalt 38 måneder etter besøket.

Hvis du er logget inn på kontoen din: for at varer som du har lagt i handlekurven skal bli liggende, uansett hvilken enhet du besøker hjemmesiden fra.
Hvis du ikke er logget inn på kontoen din, lagres varene dine i handlekurven ved hjelp av informasjonskapsler på samme enhet, uten at vi trenger å behandle personopplysningene dine. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Varene dine knyttes til e-postadressen din og fornavnet ditt som er innlagt på kontoen din hos oss.

Interesseavveining
Vårt juridiske grunnlag for behandlingen er vår berettigede interesse av å gjøre det så enkelt og smidig som mulig for deg å kjøpe varen eller de varene du viste interesse for ved å legge dem i handlekurven.

Informasjonen lagres i maksimalt seks dager.


Når du kommuniserer med oss

For hvilke formål behandler vi dine personopplysninger?

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine for dette formålet?

Kommunisere med deg, f.eks. via kundeservice eller våre sosiale medier.

  • Navn
  • Kontaktopplysningene du bruker, f.eks. e-postadresse, telefonnummer og/eller adresse
  • Annen informasjon du oppgir i forbindelse med vår kontakt

Hvis du kommuniserer med oss på våre sosiale medier (f.eks. Instagram), behandler vi også informasjon fra profilen din (brukernavn og bildet du har valgt på kontoen din).

Interesseavveining

Behandlingen er motivert av vår berettigede interesse av å kunne kommunisere med deg.

Hvis du kontakter vår kundeservice, slettes personopplysningene dine innen seks måneder.

På sosiale medier vil dine kommentarer og vår kommunikasjon bli liggende til du selv fjerner kommentarene og/eller kommunikasjonen. Materiale som kan oppleves som støtende, fjernes tidligere.


Når du handler hos oss

For hvilke formål behandler vi dine personopplysninger?

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine for dette formålet?

For å inngå avtale, levere din bestilling og ellers oppfylle vår avtale med deg.
Vi behandler bl.a. dine personopplysninger for å kunne meddele deg om at bestillingen er sendt og levert, og for at du skal kunne spore sendingen din under transporten.

  • navn
  • Postadresse
  • E-postadresse
  • Mobiltelefonnummer (hvis du har valgt SMS-varsling)
  • Ordrenummer og kollinummer
  • Kundenummer

For å administrere betalingen:

  • Kortinformasjon, f.eks. deler av kortnummeret ditt
  • Personnummer ved kreditt

Du må oppgi disse personopplysningene til oss. Hvis du ikke gjør det, kan vi ikke gjennomføre kjøpet ditt.

Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtalen vår med deg.

Opplysningene behandles fra og med kjøpstidspunkt og i ett år etter.

For å hente din adresse automatisk hvis du velger å fylle inn e-postadressen og postnummeret ditt.

  • E-postadresse
  • Postnummer

 

Behandlingen utføres på grunnlag av en interesseavveining der vår berettigede interesse er å gjøre det lettere for deg som velger å hente adressen din automatisk.

Opplysningene behandles fra du velger at opplysningene skal fylles ut for deg og til de er hentet og utfylt.

For at du skal kunne angre på kjøpet eller bytte varene du har kjøpt, og for at vi skal overholde gjeldende forbrukerlovgivning.

  • navn
  • Postadresse
  • Telefonnr.:
  • E-postadresse
  • Informasjon om kjøpet, f.eks. ordrebekreftelsen og betalingsmåte.

Når du bruker angreretten eller bytter varer, lagres også informasjonen du oppga når du utøvde din angrerett eller byttingen.

Du må oppgi disse personopplysningene til oss. Hvis du ikke gjør det, kan vi ikke gjennomføre kjøpet og handle i tråd med forbrukerrettslig lovgivning.

Behandlingen er nødvendig for at vi skal oppfylle avtalen med deg og overholde forbrukerrettighetene.

Dersom du benytter deg av angreretten eller bytter en vare, behandler vi dine opplysninger inntil vi foretar beslutningen om angrerett/bytte og eventuelt gjennomført bytte eller tilbakebetaling.

For å kunne håndtere eventuelle klager eller krav mot oss, f.eks. i reklamasjonstilfeller.

  • Navn
  • Postadresse
  • Telefonnr.:

    Behandlingen er nødvendig for at vi skal handle i samsvar med forbrukerrettslig

    Opplysningene behandles så lenge prosessen med kravet pågår.

For å kunne iverksette eventuelle krav.

  • E-postadresse
  • Informasjon om ditt kjøp og informasjon fra vår kommunikasjon med deg i forbindelse med kravet ditt (f.eks. kjøpstidspunktet og hvorfor du ønsker å reklamere)
  • Du må oppgi disse personopplysningene til oss. Hvis du ikke gjør det, kan vi ikke handle i samsvar med forbrukerrettslig lovgivning.

lovgivning og gjøres med grunnlag i vår berettigede interesse av å kunne forsvare oss ved et eventuelt rettslig krav.

Hvis vi nekter et krav, lagrer vi alltid informasjonen om det i et år dersom du velger å få søknaden din gjennomgått av reklamasjonsnemnd.

For å inndrive en uteblitt innbetaling.

  • Kontaktinformasjon
  • Bestillingsinformasjon
  • Personnummer ved kredittkjøp

Du må oppgi disse personopplysningene til oss. Hvis du ikke gjør det, kan vi ikke gjennomføre kjøpet ditt.

Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtalen.

Opplysningene lagres fram til du har gjennomført betalingen.

For å følge bokføringsloven.

Historikk om utførte betalinger, transaksjoner osv. som utgjør bokføringsmateriale.

Du må oppgi disse personopplysningene til oss. Hvis du ikke gjør det, kan vi ikke gjennomføre kjøpet ditt og overholde bokføringsloven.

Behandlingen er nødvendig for å følge obligatorisk lov, dvs. bokføringsloven.

Opplysningene behandles i syv år ifølge bokføringsloven.

For å kunne identifisere avvikende kjøpsatferd og forhindre misbruk av våre tjenester.

  • navn
  • E-postadresse
  • Telefonnr.:
  • IP-adresse
  • Betalingsmetode
  • Retur og ordrehistorikk

 

Behandlingen utføres med grunnlag i vår berettigede interesse av å kunne identifisere avvikende kjøpsatferd for å forhindre misbruk av tjenestene våre.

Opplysningene behandles fra du legger inn en bestilling og opptil tre (3) år fremover.



Når du har valgt å ha en konto hos Bubbleroom

For hvilke formål behandler vi dine personopplysninger?

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine for dette formålet?

For deg som har valgt å ha en konto hos oss behandler vi opplysningene dine for å kunne aktivere, administrere og gi deg tilgang til din konto samt informere deg hvis vi oppdaterer våre vilkår og vår personvernerklæring.

  • navn
  • Brukernavn
  • Passord
  • Postadresse
  • Telefonnr.:
  • E-postadresse
  • Fødselsår (valgfritt)

Du må oppgi disse personopplysningene til oss. Hvis du ikke gjør det, kan vi ikke tilby deg konto og informere deg om vilkår og betingelser og vår personvernerklæring.

Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtalen vår med deg, hvis du har valgt å opprette en konto.

Opplysningene behandles fra og med når du velger å opprette kontoen din og til du endrer informasjonen eller velger å avslutte kontoen din. Hvis kontoen din har vært inaktiv i 24 måneder, slutter vi å behandle opplysningene dine for dette formålet. Inaktiv betyr at du ikke har foretatt noen kjøp knyttet til kontoen eller på andre måter vist interesse for kontoen din, f.eks. logget inn på kontoen. Hvis du kontakter oss og ber oss om å beholde kontoen din, gjør vi det (inntil ytterligere 24 måneders inaktivitet).

For å gi deg en smidig kjøpsopplevelse fyller vi ut de opplysningene som trengs for å gjennomføre kjøpet ditt. Dermed slipper du å fylle ut de samme opplysningene neste gang du handler hos oss.

  • navn
  • Brukernavn
  • Postadresse
  • Telefonnr.:
  • E-postadresse
  • Informasjon om din betalingshistorikk og betalingsmåte

Behandlingen utføres med grunnlag i en interesseavveining der vår berettigede interesse er å gjøre det lettere for deg som har valgt å opprette en konto hos oss.

Opplysningene behandles så lenge du fortsatt har kontoen.

For at du skal kunne se dine aktive og tidligere ordrer.

  • Ordrehistorikk, f.eks. hva du har bestilt
  • Informasjon om deg som kunde, f.eks. navnet ditt

Du må oppgi disse personopplysningene til oss. Hvis du ikke gjør det, kan vi ikke vise dine aktive og tidligere bestillinger.

Behandlingen er nødvendig for å administrere kontoen din i henhold til vilkårene og derigjennom for å oppfylle avtalen vi har med deg.

Opplysningene behandles fra du bestiller varene dine og 36 måneder framover – deretter anonymiseres kjøpshistorikken.

For å lagre personnummeret ditt dersom du valgte å oppgi dette og fylle det inn for deg når du vil betale ditt kjøp på kreditt.

  • Personnummer

Du må oppgi personnummeret ditt til oss hvis du vil kunne betale kjøpet på kreditt.

Behandlingen er nødvendig for å administrere kontoen din i henhold til vilkårene og derigjennom for å oppfylle avtalen vi har med deg. Behandlingen av personnummeret ditt er motivert av hensynet til viktigheten av en sikker identifisering av deg som betalingsansvarlig.

Opplysningen behandles så lenge du fortsatt har kontoen din.

For å tilby funksjon for favorittmarkeringer.

Opplysning om favorittmarkering kobles til kontoen din.

Behandlingen utføres med grunnlag i en interesseavveining der vår berettigede interesse er å lagre dine favorittmarkeringer.

Favorittmarkeringer lagres inntil videre.


For å kommunisere med deg og gi deg informasjon og tilbud skreddersydd for deg

For hvilke formål behandler vi dine personopplysninger?

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine for dette formålet?

For å sende markedsføring og nyhetsbrev via e-post og SMS.

  • E-postadresse
  • Telefonnr.:

Samtykket som du har gitt oss.

I 24 måneder etter at du har gitt samtykke. Ved et nytt kjøp forlenges samtykket 18 måneder.

For å foreta postforsendelser til deg som har handlet hos oss.

  • Navn
  • Postadresse

En interesseavveining der vår berettigede interesse er å sende markedsføring til deg som er kunde hos oss.

I maksimalt 36 måneder etter at du har foretatt kjøpet.

Hvis du har foretatt et kjøp eller har en konto hos oss:
For å tilpasse innholdet i våre markedsførings-e-poster basert på hva du har vist interesse for eller hva vi tror interesserer deg.

Hvilke produkter du har sett på og hva du har lagt i handlekurven. Segmentering ut fra f.eks. kjøpshistorikk, alder og adresse kan også forekomme.

Vårt juridiske grunnlag for behandling er vår berettigede interesse i å kunne gi deg tilpasset informasjon og tilpassede tilbud.

Opplysningene behandles fra du har foretatt et kjøp eller opprettet en konto og i påfølgende 36 måneder.

Hvis du har foretatt et kjøp hos oss:
Sende informasjon om handlekurven via e-post dersom du forlater nettstedet vårt uten å fullføre kjøpet.

Informasjon som du tidligere har gitt oss i forbindelse med salg, som navn, e-postadresse og informasjon om hvilke varer du har lagt i handlekurven din på hjemmesiden vår.

Samtykket til markedsføring som du har gitt oss.

Opplysningene behandles fra du oppgir din e-postadresse til oss og de påfølgende seks dager.

Hvis du har foretatt et kjøp hos oss:
For å sende ut markedsundersøkelser.

  • navn
  • E-postadresse

Vårt juridiske grunnlag for behandling er vår berettigede interesse i å kunne sende deg markedsundersøkelser.

Opplysningene behandles i den prosessen som kreves for å sende deg markedsundersøkelsen. Dette gjør vi senest 36 måneder etter at du har foretatt et kjøp.

Hvis du bruker vår hjemmeside:
For å vise deg relevant markedsføring og for å følge opp slik markedsføring når du besøker andre hjemmesider eller sosiale medier.*
Vi bruker blant annet Googles markedsføringsverktøy Google Ads og fra markedsføringstjenester som tilhører Facebook og Bing (Microsoft).I tillegg bruker vi bl.a. følgende leverandører: Criteo

  • Kryptert IP-adresse som vi i Bubbleroom ikke kan koble sammen med akkurat deg
  • E-postadresse
  • Geografisk plassering

Deretter ser du søkeresultater og reklamebannere basert på:

  • Analyse av hvordan du bruker hjemmesiden vår
  • Informasjon som markedsføringstjenestene har om deg fra før, f.eks. fra hvilken nettside du fant oss

Din samtykke
Vi innhenter ditt samtykke for å kunne gi deg tilpasset markedsføring som er relevant for deg basert på den informasjonen vi har om deg, f.eks. basert på det du har vist interesse for på hjemmesiden vår.

Opplysningene vil bli behandlet så lenge markedsføringen i de digitale kanalene pågår og maksimalt i 38 måneder.

Hvis du bruker vår hjemmeside:: For å vise deg relevante produkter og personlig innhold lagrer vi kjøps- og nettleserhistorikk. Vi bruker følgende leverandører TriggerBee og Algonomy.

  • Samler inn anonyme data om brukerens navigering og interaksjon på nettstedet

Din samtykke
Vi innhenter ditt samtykke for å kunne gi deg persontilpasset innhold.

Opplysningene behandles av TriggerBee i en (1) dag og av Algonomy ett (1) år

Hvis du har meldt deg av markedsføringen vår:
Lagre et notat i et «avmeldingssregister» for å sikre at vi ikke markedsfører oss mot deg.

  • E-postadresse

Hvis vi ikke behandler e-postadressen din, kan vi ikke melde deg av nyhetsbrevet.

Rettslig forpliktelse
I henhold til markedsføringsloven har vi plikt til å påse at du ikke får utsendelser som du har bedt om å ikke få.

Du vil stå oppført i «avmeldingssregisteret» vårt i 36 måneder.



For å administrere konkurranser

For hvilke formål behandler vi dine personopplysninger?

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine for dette formålet?

For å administrere og arrangere konkurranser.

  • Brukernavn på plattformen der konkurransen skjer
  • Ditt bidrag til konkurransen

Vårt juridiske grunnlag for behandlingen er vår berettigede interesse i å behandle ditt bidrag i konkurransen.

Inntil konkurransen er avsluttet, eller til du selv fjerner kommentarene og/eller kommunikasjonen fra sosiale medier.

For å administrere premier i våre konkurranser.

  • navnet
  • E-postadresse
  • Telefonnr.:
  • Addresse

Vårt juridiske grunnlag for behandlingen er vår berettigede interesse i å kontakte deg som vinner og gi deg premien.

Inntil premien er utdelt.



For å kunne markedsføre produktene våre i sosiale kanaler og på hjemmesiden vår

For hvilke formål behandler vi dine personopplysninger?

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine for dette formålet?

For å kunne markedsføre produktene våre på hjemmesiden vår og i sosiale medier kan vi bruke bilder som du har publisert på sosiale medier.

  • Navn/profilnavn
  • Foto

Din samtykke
Vi innhenter ditt samtykke før vi publiserer bilder.
Hvis vi har et samarbeid, er det juridiske grunnlaget vår berettigede interesse av å oppfylle vår samarbeidsavtale.
 

Inntil du ber oss om å fjerne bildene.


* Profilering: Vi benytter en automatisert beslutningstaking, såkalt profilering, for å vise deg de tilbudene som vi tror passer best for deg og for å tilby tilpasset markedsføring. Profilering gjøres fordi vi ellers ikke kunnet vise eller sende relevante tilbud og markedsføring til nettopp deg. Uten denne profileringen hadde du i stedet fått se tilbud som ikke er relevante for deg. Du har rett til å protestere mot profilering. Du kan lese mer om din rett til å protestere ovenfor, der rettighetene dine er forklart.


Hvordan har vi foretatt interesseavveiningen når det juridisk grunnlaget er vår berettigede interesse?


Til visse formål behandler Bubbleroom dine personopplysninger med vår berettigede intresse som juridisk grunn til behandlingen. Dette gjør vi på grunnlag av en interesseavveining der vi har fastslått at vår berettigede interesse for behandlingen veier tyngre enn din interesse og dine grunnleggende rettigheter til å ikke få dine personopplysninger behandlet.

KUNDESERVICE

kundeservice@bubbleroom.no
22 33 05 20

Hverdager 08.00-17.00