Sorter Filter (0)

Filtrer blant:

Treningsgensere Tilbud

2 produkter

Treningsgenser hos Bubbleroom

Et av plaggene som sanker mange poeng for stil og komfort, er treningsgenseren. For er det ikke fantastisk motiverende å skaffe seg en ny treningsgenser? Treningsklær og sportsmoten har virkelig blomstret de siste årene. Treningsgensere i tunge materialer som sitter dårlig, er en saga blott – nå kan du kle deg like stilig på treningsøkten som på fest, og flere treningsgensere er så fine at de lett finner veien inn i hverdags- og festgarderoben, der de kan kombineres med alt fra jeansskjorter til maxikjoler. Trening er et gitt innslag i en sunn livsstil, derfor føler mange at de også vil gi utrykk for treningsgleden gjennom klesstilen. Treningsgensere for damer er kanskje derfor vår mest spennende og interessante kategori!

Treningsmoten kjennetegnes av dristighet og mot, akkurat som idretten selv. Hvis du har på deg en ny treningsgenser i en farge eller et mønster som tøyer grensene for hvordan du vanligvis kler deg, kan dette gi deg motivasjon til å tøye grensene under treningsøktene dine. Mot ny personlig rekord!

Treningsgenseren er synlig også utenom treningen

Treningsgenseren har virkelig kommet i rampelyset i moteverdenen de siste sesongene, og mange designere har designet egne kolleksjoner spesielt rettet mot trening. Kjendiser kombinerer sportsgensere med vanlige klær. En løstsittende treningsgenser til mønstrede leggings eller et lekkert blyantskjørt og joggesko gir deg en tidløs og streetinspirert stil. For en ekstra spennende touch kan du velge joggesko med gylne nyanser eller glitter. Før treningsøkten kan du velge en ermeløs modell som du kan ha på deg under hele økten, eller en lengre modell som kan brukes under oppvarming, nedkjøling og transport til og fra trening. Sportsmoten er helt klart kommet for å bli. De passer også bra sammen med behagelige plagg, som for eksempel kosebukser og lignende.

Blant våre mestselgende merker finner du treningsgensere for damer på nett i vårt eget merke Bubbleroom Sport. Å gjøre et kupp gir samme herlige følelse som lettelsen etter en unnagjort treningsøkt, og det er selvfølgelig noe vi på Bubbleroom vil unne deg. Sjekk derfor ut våre treningsgensere på salg på salgssiden vår, så er du straks klar til å ta de fysiske utfordringene dine til nye nivåer!