Fri frakt over 999;-

Bubbleroom Member 

Medlemskap

Hva er Bubbleroom Member?
Bubbleroom Member er Bubblerooms lojalitetsprogram. Medlemskap er nøkkelen til å tjene poeng på alle kjøp, bonussjekker, medlemstilbud og unike fordeler når du handler på bubbleroom.no.
 
Hvordan blir jeg medlem?
Du blir medlem i Bubbleroom Member ved å registrere deg og godta våre medlemsbetingelser. Du kan registrere deg her. Så snart du er registrert som medlem, kan du benytte deg av medlemsfordelene dine og begynne å samle poeng. For å bli medlem må du ha fylt 16 år. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til noen andre. Husk å logge inn på medlemskontoen din når du handler, for ikke å gå glipp av bonuspoeng og medlemstilbud.
 
Hvordan logger jeg på medlemskontoen min?
Logge inn kan du gjøre via ikonet øverst til høyre på siden eller i kassen.
 
Hvor lenge er medlemskapet mitt gyldig?
Hvis du ikke har gjort noen kjøp som medlem eller på annen måte vist interesse for medlemskontoen din, for eksempel logget inn på kontoen din i 24 måneder, vil du automatisk bli avmeldt i samsvar med vår personvernerklæring.
 
Hvordan avslutter jeg medlemskapet mitt?
Hvis du vil avslutte medlemskapet eller endre opplysningene dine, gjør du det på Mine sider - Innstillinger - Sikkerhetsinnstillinger.
 
Koster det noe å være medlem?
Nei, det er helt gratis å være medlem. 
 
Hva slags kommunikasjon sender dere ut? 

Vi kommuniserer vanligvis via e-post og andre digitale kanaler. Du kan logge inn på Mine sider og oppdatere kontaktinformasjonen din eller endre innstillingene for hvilken kommunikasjon du ønsker fra oss.

 

Medlemsnivåer

Hvordan fungerer medlemsnivåene?
Medlemsnivået ditt er basert på poengene du har samlet i løpet av de siste 12 månedene. 
  
Hvilke nivåer er det?
Det er tre medlemsnivåer. Medlemsnivået ditt avhenger av hvor mange poeng du har samlet i løpet av de siste 12 månedene. Du kan se hvor mange poeng du har under Medlemskap på Mine sider.
 
0–999 poeng de siste 12 månedene = Member
1 000–2 999 poeng de siste 12 månedene = Plus Member
3 000+ poeng de siste 12 månedene = Premium Member
 
Hvordan blir jeg oppgradert et nivå?
Medlemsnivået ditt er basert på hvor mange poeng du har samlet de siste 12 månedene. Når du har samlet poengene som kreves for å nå det neste nivået, blir du automatisk oppgradert og beholder det nye nivået i 12 måneder.
 
Hvorfor har jeg blitt nedgradert et nivå?
Medlemsnivået ditt er basert på hvor mange poeng du har samlet de siste 12 månedene. Du beholder det nivået du har oppnådd, i 12 måneder, og deretter blir du degradert hvis du ikke har de nødvendige poengene for å holde deg på det nåværende nivået. Du kan til enhver tid klatre til et høyere nivå. Selv om du går ned et nivå, fortsetter du å være medlem og har mulighet til å motta en bonussjekk, men du har færre fordeler.
 
Hvor kan jeg se medlemsnivået mitt?
Du kan se medlemsnivået ditt på Mine sider under Medlemskap.
 
Hvor kan jeg se fordelene mine?
Du kan se fordelene dine på Mine sider under Medlemskap.

Poeng og bonus

Hvordan fungerer poengene mine og bonusen min?
Du tjener poeng på kjøpene dine når du registrerer deg som medlem og identifiserer deg i kassen. For hver krone du bruker, får du 1 poeng. Disse poengene gjøres om til en bonussjekk ved neste bonusutbetaling hvis du har nådd noen av bonusnivåene.
 
1 NOK = 1 poeng

Hvor mange poeng trenger jeg for å motta en bonussjekk?
1 000 poeng = 25 NOK
2 000 poeng = 50 NOK
3 000 poeng = 75 NOK
 
Hvor ser jeg bonussjekken min?
Hvis du har en aktiv bonussjekk, kan du se den på Mine sider under Medlemskap og i kassen når du er logget inn.
 
Når mottar jeg bonussjekken min?
Vi foretar bonusutbetalinger fire ganger i året, og hvis du har nok poeng på saldoen din, utbetaler vi bonusen til medlemskontoen din og varsler deg via e-post eller SMS.
 
Hvorfor ser jeg ikke poengene mine på saldoen med en gang, og hva betyr «Ventende poeng»?
Poengene dine deles ikke ut før 30 dager etter kjøpsdatoen for å gi mulighet for retur eller avbestilling på nettet. Du får ikke poeng på varer du har returnert eller som er fjernet fra bestillingen din. Inntil da vil poengene dine være «Ventende poeng».
 
Hvordan bruker jeg bonussjekken min?
Når du har en aktiv bonussjekk, lastes den inn på medlemskapet ditt og kan aktiveres i kassen. Du må være logget inn når du handler for å se og aktivere bonussjekken din.
 
Hvorfor kan jeg ikke bruke bonussjekken min?
Du må oppfylle betingelsene for å kunne bruke bonussjekken din. Alle bonussjekker har et minstebeløp som du må handle for. Minstebeløpet fremgår av betingelsene under din aktive bonussjekk på Mine sider. Du må være logget på medlemskontoen din for å se og aktivere bonussjekken din. 
 
Hvor lenge er bonussjekken gyldig?
Bonussjekker kan ha forskjellige gyldighetsperioder. Gyldighetsperioden er oppgitt på din aktive sjekk under Medlemskap på Mine sider.
 
Kan jeg registrere bonuspoeng i etterkant?
Nei, det kan du dessverre ikke. Så husk å være logget på medlemskontoen din når du handler.
 
Hvilke varer gir rett til bonus?
Alle varer gir rett til bonus, bortsett fra kjøp av gavekort. Gebyrer, for eksempel frakt- eller fakturagebyrer, gir ikke bonus.
 
Kan jeg bruke bonussjekken min til å betale for et gavekort eller veksle den mot kontanter?
Nei, du kan ikke bruke bonusen din til å betale for et gavekort eller innløse den mot kontanter.
 
Hva skjer med bonussjekken min når jeg returnerer varer?
Ved retur av deler eller hele kjøpet ditt, vil bonussjekken ikke bli innløst eller kreditert de andre varene i det aktuelle kjøpet, men vil bli ansett som brukt. Bonusen din er en rabatt og ikke et betalingsmiddel. Rabatten som bonussjekken din representerer, blir fordelt på alle produktene i bestillingen din, ikke på det totale beløpet. Dette betyr at ved en eventuell retur, vil du få refundert det beløpet du har betalt for hvert enkelt produkt.
 
Eksempler:
Du legger inn en bestilling med to produkter og benytter en bonussjekk på 25 kr. Summen fordeles mellom de to produktene, noe som betyr en rabatt på 12,50 kr per produkt. Hvis produktene koster 100 kr hver, betyr det at du betaler 87,50 kr per produkt. Hvis du returnerer et av produktene, får du refundert 87,50 kr.  
 
Hvor lenge er poengene mine gyldige?
Dine opptjente poeng er gyldige i 12 måneder fra datoen de ble utstedt.
 
Kan jeg kombinere en bonussjekk med en rabattkode når jeg handler?
Nei, bonussjekken din kan ikke kombineres med en rabattkode. Du kan imidlertid bruke bonussjekken din sammen med allerede nedsatte priser.

Lagt i varekurven
Totalt i handlekurven: