Fri frakt over 999;-
Feir uforglemmelige øyeblikk i flagrende silhuetter i toner av hvitt, rosa og grønt. Bryllupskolleksjonen vår er designet for den moderne bruden og hennes brudepiker, laget for å danse helt til morgengry.

Let this open back-dress have a moment, as it twirls with carefree elegance, leaving a trail of unforgettable enchantment wherever you go.

From springtime garden ceremony to a summer wedding destination - This dress will always rise to the occasion.

Tips når du planlegger bryllupet ditt


Den store dagen er et minneverdig øyeblikk, og planleggingen dit kan være både lang og kronglete. Derfor vil vi gi deg noen tips på veien som det er bra å tenke på for å skape det bryllupet som akkurat du drømmer om.

Velg riktig brudekjole
Valg av brudekjole er i de fleste tilfeller noe av det viktigste på bryllupsdagen. I dag er det vanlig å ha en brudekjole under vielsen og deretter bytte til en enklere brudekjole å ha på seg under festen. I vårt utvalg finnes klassiske brudekjoler, tyllkjoler og bryllupskjoler for deg som leter etter noe mer minimalistisk. Oppdag de siste trendene, få inspirasjon og finn en modell som fremhever deg på best mulig måte.

Hvilken bryllupslokale passer deres behov?
Valget av bryllupslokale er avgjørende for å skape riktig atmosfære og stil for akkurat deres bryllup. Slott, låve, herregård eller strandbryllup - mulighetene for å finne noe som passer akkurat dere er uendelige!

Lag en Save the Date og bryllupsinvitasjon
Invitasjonene er det første inntrykket av bryllupet ditt. Sørg for å skape en rød tråd allerede her i valg av farge, form og uttrykk. I dag er det veldig populært å sende ut en Save the Date som teaser for det kommende bryllupet deres.

Hvilken mat og meny symboliserer dere som par?
Er dere kjente pastaelskere blant gjestene? Eller er du best til å lage en sprø pizza? Kanskje er dere det klassiske paret som definitivt vil servere treretters! Sørg for å velge en meny som går hånd i hånd med temaet og som speiler personlighetene deres. Det vil skape en unik matopplevelse både for dere og gjestene.

Fang hvert øyeblikk gjennom kameraet!
Noe som faktisk er verdt å bruke noen ekstra kroner på, er valget av riktig bryllupsfotograf. Riktig fotograf fanger personlighetene deres og følelsen bryllupet gir dere. Noe dere vil kunne se tilbake på og huske for alltid.

Bryllupsreise - langt borte eller borte lenge?
Etter et bryllup velger mange par å dra på bryllupsreise. Feiringen av kjærligheten kan fortsette på en ny destinasjon, og her skapes nye minner å ta med seg. Mange par velger å ønske seg bidrag til bryllupsreisen, noe som skaper forutsetningene for å kunne gjøre noe ekstra ut av reisen.

Lagt i varekurven
Totalt i handlekurven: